Smešten blizu njujorških atrakcijaSohoa i Tribeke, hotel “Hugo” ima pravi industrijski ambijent. Sa enterijerom koji izgleda kao set serije “Mad Men”, ovaj hotel u svom sastavu ima brojne butike, impozantni lobi i prostrane sobe, koje predstavljaju spoj retro stila osveženog modernim detaljima.

ambijent koji oduzima dah hotel hugo 1 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo

Iz svake od 122 sobe, koliko ih broji ovaj hotel, pruža se veličanstven pogled na reku Hadson, i svaka od njih je opremljena modernim italijanskim nameštajem, tuš kabinom i kadom sa masažerima.

Svi posetioci ovog hotela na recepciji mogu iznajmiti vespu, ako žele da obiđu Menhetn, dok će sve one koji više vole da pešače oduševiti vest da se ovaj hotel nalazi na Hadson Skveru, nedaleko od Sohoa, Tribeke i Vest VIlidža. U svakoj sobi nalazi se i iPad, koji gosti mogu koristiti da dobiju brojne korisne informacije o Njujorku, kao i klubovima i noćnom životu u ovom gradu.

ambijent koji oduzima dah hotel hugo 2 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo

Osim odličnog smeštaja, ovaj hotel svojih gostima nudi i bogatu italijansku kuhinju, ali i fenomenalne koktele koje mogu probati u njihovom baru.

ambijent koji oduzima dah hotel hugo 3 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo ambijent koji oduzima dah hotel hugo 4 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo ambijent koji oduzima dah hotel hugo 5 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo ambijent koji oduzima dah hotel hugo 6 Ambijent koji oduzima dah: Hotel Hugo

Izvor fotografija: harpersbazaar.co.uk, hotelhugony.com, hospitality.pro

Jasna Đorđević

Comments