Atelje za izradu sakoa i jakni od krzna “Verv ” obeležio je prvu godinu uspešnog poslovanja koktelom za brojne prijatelje i zvanice uz ekskluzivnu prezentaciju novih modela.

Kreacije mlade dizajnerke Katarine Stevanović, koja stoji iza brenda “Verv“, izazivaju veliku pažnju javnosti, a njeni sakoi okarakterisani su kao autentični i inovativni.

– Sako je odevni komad koji je preživeo sve epohe, modne trendove i zahteve koje postavlja savremeno doba. Želela sam da u način stvaranja sakoa unesem nešto novo, a težim tome da svoj brend izdvojim najpre u izboru tkanina sa kojima radim i tako unesem dozu inovacije u klasičan sako. – rekla je Katarina.

04 Katarina Stevanovic vlasnica ateljea Verv Foto Antonio Ahel Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv

Sakoi Verv već su stekli stekli naklonost poslovnih žena, ali i poznatih dama, pa su proslavi prisustvovale proslavljene pevačice Ana Stanić i Sara Jovanović, koje važe za dame “od stila“.

07 Ana Stanic foto Antonio Ahel Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv 06 Katarina Stevanovic i Sara Jovanovic foto Antonio Ahel Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv

Još mnogo uspešnih godinu ateljeu Verv poželeo je i poznati stilista Ašok Murti, kao i čuveni turski krojač muških odela Tadžetin Tadži Seker.

03 Asok Murti Foto Antonio Ahel Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv

Uz raznovrsne poslastice, brojne zvanice uživale su i u crvenim i belim vinima fruškogorske vinarije Deurić , pod nazivom “Talas beli 2014” i “Talas crveni 2014”.

Nadja Jokanovic Wannabe i Katarina Stevanovic Ana Stanić i Sara Jovanović na rođendanu ateljea Verv

Atelje “Verv” nalazi se u naselju Belville, na adresi Đorđa Stanojevića 11V.

Comments