Sasvim sigruno naša omiljena dizajnerka. To smo i dokazali budući da je u 2017. Ana Trošić Trajković dobila i zvanično priznanje WANNABE magazina za najbolju digitalnu prezentaciju kolekcije. Drago lice u našoj kancelariji i osoba čiju svaku narednu kolekciju sa nestrpljenjem iščekujemo. Volimo je i radujemo se svemu što uradi jer je kako kreativno tako i kvalitetno, i zato smo je i pitali kakve su njene odluke za godinu koja je pred nama.
trosic wannabe1 Ana Trošić Trajković: Moje novogodišnje odluke
 Rezolucije, planovi, želje, odluke, on board! Verujem da su zadovoljstvo i sreća stanja za koja smo lično odgovorni, da ne postoji čarobno mastilo kojim ćemo ispisati svoje težnje tako da se one, time, ad hoc ostvare, i da nam niko van nas samih u tome neće pomoći. U tom duhu, počev od 1.1.2018. planiram da se pozabavim nekim sitnim krađama:

– Da od svakog dana ukradem još makar 2 sata vremena od poslovnih obaveza i provedem ih sa svojom porodicom. – – Da iz svog srca-za druge, i iz srca mojih voljenih-za sebe, ukradem svako zrnce ljubavi, svaki dragi osmejak, svaku toplu reč, da ono najbolje u nama ne ostane neizkazano.

– Da iz svakog suvišnog i praznog odnosa ukradem protraćenu energiju i vratim je onima kojima pripada.
– Da se više šunjam po gradskim bibliotekama i komšijskim baštama i vrtovima (čitaj, ulazima sa saksijama), ko me zna, zna šta tamo radim, a vi koji pretpostavljate, nemojte me odati.
trosic wannabe 2 Ana Trošić Trajković: Moje novogodišnje odluke
Uporedo sa poslovima “sa one strane zakona” planiram da bolje organizujem poslovne obaveze, da nezdrave navike svedem na minimum, da se bavim sportom, naučim jos jedan strani jezik, da pletem i da vezem.
I na kraju da se dotaknem lifestyle, beauty i fashion rezolucija, u jednoj sveobuhvatnoj odluci- da pustim kosu, kupim motor, naučim da ga vozim i da ga vozim. Jako brzo. A čitaocima WANNABE magazina želim godinu dobrog zdravlja, dobrih izbora i velikih ljubavi.
Živeli!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

Comments