Kažu da je najslađe zabranjeno voće i da je tuđe uvek primamljivije. Proverili smo koliko ljudi danas pristaju na kompromise, i da li bi se upustili u avanturu sa nekim ko je već u braku. Nailazili smo i na pozitivne i na negativne odgovore. Pogledajte neke od njih.

slika 1bb Anketa: Da li biste imali seks sa oženjenim muškarcem/udatom ženom?

Opasna avantura ili nešto više?

Nikada, to je, pre svega, nepoštovanje samog sebe. (Lara, 20)

U seksu tražim potpunu posvećenost. Ne volim da delim. Zato mi je nepojmljiv snošaj posle kog se ONA vraća u “toplo porodično gnezdo.” (Luka, 28)

Ih, zamalo! (Stanojica, 47)

Upustiti se u odnos sa oženjenim muškarcem oduvek je bila tabu tema. Iako nisam ljubitelj granica kad je seks u pitanju, ovde bih morala da razmislim. Upuštanje u seks sa bilo kim donosi rizik od pojave nenadanih emocija, te smatram da se u ovom slučaju ne bih upuštala, jer seks je nešto što možemo kontrolisati, ali emocije ne. Veliki je rizik seks sa oženjenim, jer ukoliko poželimo nešto više, to nije moguće, te bismo same sebi tako narušile ravnotežu u životu. (Kaća, 23)

Nikada nisam spavala sa oženjenim muškarcem, ali ne mogu da garantujem da ne bih! Spavala sam sa zauzetim muškarcem i bilo je jako zanimljivo! Strast je još jača kada su stvari zabranjene! Posebno me uzbuđuje seks na otvorenom prostoru, tako da volim da prkosim zabranama! Mislim da bi to bila lepa, vatrena avantura i da bih mogla da se upustim u to. Posebno ako je muškarac stariji, iskusniji, ne sumnjam da bih se odlično provela. Volim rizik! Zabranjeno voće je najslađe! (Lena, 22)

Ne, ne bih se upuštala ni u šta sa osobom koja je u braku. Nisam neki obožavalac te institucije, ali mi nekako ne bi bilo pošteno – ni prema meni samoj, ni prema njegovoj ženi. Samo on da uživa? Neka, hvala. (Jovana, 21)

U, bih, naravno! Ali pod dva uslova! Da je dobra riba i da ja nisam u vezi. Nikada ne bih varao svoju devojku sa udatom ženom! (Marko, 23)

Doživela sam i to! Jbg nisam znala! Dečko mi se svideo, nisam ni sanjala da je oženjen. Imali smo odnos i par minuta nakon toga neko ga je nazvao! Pitala sam ko je. Rekao je samo: “Ma, moja žena!” Prebledela sam i nikada se više nisam videla sa njim. Savest je bila jača! (Jana, 24)

Jesam i opet bih, sama je htela. Nesrećna je u braku. Muž joj je neki skroz smoren lik. Lepo njoj, lepo meni, a mužu najlepše – žena mu srećna, a on “prstom” ne pomera! (Žare, 27)

Bih, ali na jedno veče, ne bih se upuštala u rasturanje braka! Šta? Pa posle da ga pratim svuda i očekujem da ponovi to sa nekom drugom devojkom! Ne, ne! (Vera, 24)

Apsolutno ne, to me vređa, ponižava i spušta na jako niske grane. Ne znam kako bih reagovala da mi neki oženjen muškarac to predloži. Verovatno bi dobio šamarčinu. (Maja, 24)

Samo ukoliko je to prolazna avantura. Nikako na duže staze, to donosi komplikacije. (Stanko, 29)

Seks je seks, a to da li je udata, razvedena, udovica, raspuštenica, to nije toliko važno. Ali pričamo samo o seksu. (Milorad, 26)

Nikada. Desilo mi se da me privuče muškarac koji je oženjen, ali pošto sam to saznala, sve strasti i želje su splasnule. Treba imati želudac za to, nije svejedno. Treba pristati na drugo mesto. Ja to ne mogu. (Ivana, 30)


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments