U eri hiperprodukcije neizvodljivo je ispratiti sva dešavanja na sceni. Pevačice niču brže od pečurki posle kiše i sve se trude da budu originalne, a nekako uvek liče jedna na drugu. Situacija je slična i na drugim estradnim poljima. Novi likovi i imena bombarduju nas sa svih strana. U današnjoj anketi čitaoci vam otkrivaju koja estradna ličnost im je posebno draga, ali i zbog čega je to tako. Možda se u njihovim odgovorima nalazi i vaš favorit, a možda i neko ko ipak nije na vašoj listi najdražih estradnjaka.

Bane Mojićević, iako je u Grandu. Fin, sladak dečko, odlično peva. On je neko koga bih na keca mogla da upoznam sa mamom. (Violeta, 26)

Aleksandra Radović, zato što žena ima predivan glas i svojom intimom ne kupuje popularnost. Jer se naježim na njene pesme. Predivne su, zaista. (Nevena, 22)

Saša Kovačević – neodoljivo sladak! Luda sam za njim kao neka klinka! Bože, pomozi mi! (Milica, 24)

Moj favorit je Jelena Karleuša, a razlog je sledeći: devojka ima svoje stavove i ne libi se da ih iznese. Priznajem, u svemu tome ume da pretera, ali meni se čini da je ona najbolje shvatila kako funkcioniše šou biznis. Mnoge pevačice pokušavaju da je kopiraju, ali im to baš i ne ide. (Marina, 28)

Na domaćoj estradi trenutno me oduševljava pojava Miloša Bikovića. Pored njegovog talenta, veći deo slabijeg pola oduševljava Milošev izgled. S licem deteta i telom manekena, on je trenutno moj prvi izbor estradnih “slatkiša”! (Sara, 20)

Mladen Radulović – Otkad se prvi put pojavio u javnosti, pa sve dosad, ja balavim za njim! Svaki put kad ga vidim negde na TV-u ili uživo – odlepim. Savršen je! (Kristina, 22)

Ivana Negativ, jer se ponaša i izgleda kao da nije deo estrade. Ona mi je skroz zapadnjački tip i odudara od ovog kiča koji je preplavio estradu u zemlji Srbiji. (Nikola, 29)

Saša Kovačević, jer je dobar pevač i dobar frajer. Uvek je nasmejan, što je veliki plus, a deluje mi i kao neko ko nije opterećen slavom i popularnošću. (Dejana, 24)

Ja volim Eminu Jahović, jer je jako talentovana. Uprkos ogromnom uspehu deluje mi veoma pristupačno i skromno. Pored toga, ostvarena je na svim poljima, što je danas teško izvodljivo. (Ana, 27)

Ana Nikolić, jer ima dobre pesme, a zrači i nekom ludom pozitivnom energijom. Ima zavidnu karijeru i deluje kao neko ko ništa ne prepušta slučaju kada je o nastupima i pesmama reč. Naravno, jako je atraktivna i to u ovom poslu može samo da joj bude plus. (Milan, 26)

Dženan Lončarević, jer uživamo u njegovim pesmama, a o njegovoj initimi ne znamo ništa. (Stefan, 30)

Saša Kovačević, jer je ludak koji ima savršeno telo. (Mina, 25)


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Comments