Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

U eri hiperprodukcije neizvodljivo je ispratiti sva dešavanja na sceni. Pevačice niču brže od pečurki posle kiše i sve se trude da budu originalne, a nekako uvek liče jedna na drugu. Situacija je slična i na drugim estradnim poljima. Novi likovi i imena bombarduju nas sa svih strana. U današnjoj anketi čitaoci vam otkrivaju koja estradna ličnost im je posebno draga, ali i zbog čega je to tako. Možda se u njihovim odgovorima nalazi i vaš favorit, a možda i neko ko ipak nije na vašoj listi najdražih estradnjaka.

Bane Mojićević, iako je u Grandu. Fin, sladak dečko, odlično peva. On je neko koga bih na keca mogla da upoznam sa mamom. (Violeta, 26)

Aleksandra Radović, zato što žena ima predivan glas i svojom intimom ne kupuje popularnost. Jer se naježim na njene pesme. Predivne su, zaista. (Nevena, 22)

Saša Kovačević – neodoljivo sladak! Luda sam za njim kao neka klinka! Bože, pomozi mi! (Milica, 24)

Moj favorit je Jelena Karleuša, a razlog je sledeći: devojka ima svoje stavove i ne libi se da ih iznese. Priznajem, u svemu tome ume da pretera, ali meni se čini da je ona najbolje shvatila kako funkcioniše šou biznis. Mnoge pevačice pokušavaju da je kopiraju, ali im to baš i ne ide. (Marina, 28)

Na domaćoj estradi trenutno me oduševljava pojava Miloša Bikovića. Pored njegovog talenta, veći deo slabijeg pola oduševljava Milošev izgled. S licem deteta i telom manekena, on je trenutno moj prvi izbor estradnih “slatkiša”! (Sara, 20)

Mladen Radulović – Otkad se prvi put pojavio u javnosti, pa sve dosad, ja balavim za njim! Svaki put kad ga vidim negde na TV-u ili uživo – odlepim. Savršen je! (Kristina, 22)

Ivana Negativ, jer se ponaša i izgleda kao da nije deo estrade. Ona mi je skroz zapadnjački tip i odudara od ovog kiča koji je preplavio estradu u zemlji Srbiji. (Nikola, 29)

Saša Kovačević, jer je dobar pevač i dobar frajer. Uvek je nasmejan, što je veliki plus, a deluje mi i kao neko ko nije opterećen slavom i popularnošću. (Dejana, 24)

Ja volim Eminu Jahović, jer je jako talentovana. Uprkos ogromnom uspehu deluje mi veoma pristupačno i skromno. Pored toga, ostvarena je na svim poljima, što je danas teško izvodljivo. (Ana, 27)

Ana Nikolić, jer ima dobre pesme, a zrači i nekom ludom pozitivnom energijom. Ima zavidnu karijeru i deluje kao neko ko ništa ne prepušta slučaju kada je o nastupima i pesmama reč. Naravno, jako je atraktivna i to u ovom poslu može samo da joj bude plus. (Milan, 26)

Dženan Lončarević, jer uživamo u njegovim pesmama, a o njegovoj initimi ne znamo ništa. (Stefan, 30)

Saša Kovačević, jer je ludak koji ima savršeno telo. (Mina, 25)


Sonja Josipović sebe smatra devojkom koja uživa u trenucima tišine koja joj uvek donese novu dozu inspiracije. Voli da piše i čita knjige, ali i da se druži sa ljudima od kojih može nešto novo da nauči. Osim sa rečima uživa i u igranju sa svojim zekom, koji joj često ne dozvoljava da neke svoje tekstove privede kraju. Voli svako godišnje doba, sve oblike umetnosti i sve vrste slatkiša (izuzev žele bombona). Autorka je bloga Svet obojen rečima.

Editors choice