Prirodno, ali i gadno, interesantno i monotono, privlačno i odbojno…devojke su u svojim odgovorima bile i više nego iskrene. U komentarima ispod teksta napišite nam i vi svoj stav o tome.

Što se mene tiče meni je presmešno kada se sve ribe dragaju i maze i kao to ih “šatro loži”… bljak. (Ivana, 27)

Juhuuuu! Žene su super, pridružila bih im se. To mi je prva reakcija. (Vanja, 29)

Vizuelno, svakako, jeste lepo i privlačno, s estetske strane. Lično, ružno mi je kad su u igru uključeni vibratori i druga seksualna pomagala. I lično, za uživanje u porniću, želim da na ekranu vidim penetraciju i nešto grubosti. (Dijana, 23)

Mislim da se žene gade kada vide takvu scenu. Ali isto tako mislim da se većina njih folira. U čovekovoj prirodi je da bude radoznao, tako da verovatno postoji nešto što ih vuče da zadrže pogled. (Violeta, 22)

Ne postoji ništa odvratnije. Totalno neprirodno i patetično. (Olja, 25)

hishers10 Anketa: Kakvu žene reakciju imaju na pornić sa dve devojke?

A kakve su vaše reakcije?

Moja reakcija je – jadne, nemaju sa kim. Bolje da su upotrebile vibrator. (Anđela, 23)

Nisam skoro videla tu scenu, ali ne reagujem na žene…ako su neke koje izgledaju jadno verovatno bih osetila gađenje, a ako su neke cice, rekla bih “wow” i promenila kanal. (Nevena, 30)

Zavisi… nije meni to nesto sexy u porno varijanti vrlo često to izgleda žešće usiljeno i veštački mislim da se u poslednje vreme žene žešće foliraju u vezi sa tim zato što misle da su tako “wow” frajerima i zato što znaju da muškarce to loži pa su onda “lude i neobuzdane”. (Vesna, 22)

Kada malo bolje razmislim to me uvek naloži. Dobro je da ste me ovo pitali, inače ne bih to znala. (Đina, 29)

Kada naiđem na to, uglavnom promenim kanal… nemam nikakvu reakciju…ne lože me ti pornići. (Milica, 21)

Reakcija na pornić sa dve devojke: Ako su obe lepe, dođe mi da probam, ako su obe ružne prebacim na dobri stari penis & vagina action, a ako je jedna ružna koncentrišem se samo na lepu pa bih opet da probam. (Ljubica, 24)

Žene pomisle – bilo bi lepo da i muškarci tako dobro poznaju žensku anatomiju. (Aleksandra, 26)

Pa verovatno da prvo pocrvene. A sad da li zbog toga što im se sviđa ili što ih je neka vrsta “sramote”, ne znam. Evo mene je sramota i što dajem ovaj odgovor. Generalno, mislim da su žene mnogo zatvorenije i stidljivije po tom pitanju i da čak ako i bace pogled na takav film neće baš priznati. (Danijela, 29)


Gospođica O veruje u pravu ljubav i u seks.

Comments