Prvo su filmsko platno obojile Rita Hejvort (Rita Hayworth) i Greta Garbo (Greta Garbo), Ava Gardner (Ava Gardner) i Lana Tarner (Lana Turner), pa Odri Hepbern (Audrey Hepburn) i Grejs Keli (Grace Kelly). I naravno, Merilin Monro (Marilyn Monroe). One su scenom vladale i ponosno nosile titulu najboljih i najatraktivnijih glumica svog vremena. Međutim, danas nas okružuju milioni filmskih diva, koje nas svakodnevno posmatraju sa visina bilborda, plakata, reklama, a ponekad ih srećemo i u filmovima. Ipak, iz tog nepreglednog mora ispeglanih kosa i iskvarcovanih tela uspeli ste da izdvojite one najatraktivnije, najšarmantnije i najseksepilnije.

slika 160 Anketa: Ko je po vašem mišljenju najseksepilnija glumica današnjice?

Najveći broj ispitanika proglasio je Moniku Beluči najseksepilnijom

Glumica koja me ostavi bez teksta svojom seksepilnošću svaki put kada je ugledam na bioskopskom platnu ili malom ekranu definitivno je Monika Beluči (Monica Bellucci). Takav spoj prefinjenosti, erotičnosti i ženstvenosti dosad sam samo kod nje videla od svih glumica. (Tina, 28)

Najseksepilnija glumica prema mom mišljenju jeste Šeron Stoun (Sharon Stone). Iako je “u godinama”, zrači neverovatnom energijom i harizmom. (Miloš, 23)

Džesika Čestejn (Jessica Chastain). Nova mlada nada koja je neverovatno lepa i talentovana. (Jovana, 26)

Đina Karano (Gina Carrano). Multitalentovana Amerikanka trenutno je jedna od najpoželjnijih devojaka na svetu. Bilo da ste je primetili u bioskopu, na naslovnicama časopisa ili u oktagonu, jedno je sigurno – svako će joj prići sa određenom dozom straha, jer sigurno ne trpi nikakve gluposti. (Luka, 20)

Najseksepilnija glumica današnjice jeste Sofija Buš (Sophia Bush). Mlada devojka koja se proslavila ulogama u mnogim tinejdžerskim serijama ekspresno je postala čežnja velike većine populacije jačeg pola. Možda ne toliko darom za glumu, ali svojim jebozovnim/prelepim licem i zavidnim telom ne ostavlja nikog ravnodušnim. (Jovan, 18)

Najseksepilnija glumica mi je Mila Kunis (Mila Kunis). Devojka ima prelepe oči, prelepe crte lica, prelep osmeh, jednostavno – predivna je! (Milica, 25)

Ubedljivo je najseksepilnija Monika Beluči. Ona je, jednostavno, boginja seksepila! (Filip, 21)

Po mom mišljenju, najseksepilnija je Skarlet Johanson (Scarlett Johansson). Poseduje neku čudnu lepotu, plavuša, savršeno punih usana i neodoljivog pogleda! (Teodora, 26)

Megan Foks (Megan Fox). Bilo da su istinite priče o njenim plastičnim operacijama ili ne, ta devojka je savršena. I mislim da to svi muškarci misle. (Nina, 31)

Mislim da je najseksepilnija Ketrin Zita Džouns (Catherine Zeta Jones). Prava egzotična lepotica, rado bih je posedovao. (Stefan, 22)


M. Z.

Comments