Seks svakome dobro dođe, neko nema uvek vremena za isti, ali niko ga ne odbija, on je potreban za razvitak, za smanjenje stresa, ma za sve. Koje doba dana ljudi najviše vole za seks, pročitajte u sledećim redovima i razmislite koji deo dana vama najviše odgovara, kad ste tek otvorili oči ili onaj noćni, kada je sve van granica.

foto29 Anketa: Koje je najbolje doba dana za seks?

Koje je vaše omiljeno doba dana za seks? Ili volite uvek?

Tri ili četiri ujutru, da me on probudi. Najbolji osećaj kad ne znaš ni ko si, ni gde si, i samo se prepustiš. (Jelena, 25)

Što se tiče nas muškaraca to i nije toliko bitno, može rano ujutru, može usred bela dana, u šumici, može u kolima, i na veš mašini, može uveče u krevetu, samo ne kada je finale Lige šampiona. (Milan, 24)

Ujutru, dok još nisam otvorio oči, najbolji osećaj.  A može i uveče, mada uveče je čist seks, noć, hormoni. (Darko, 32)

Najbolje doba dana za seks je – uvek! Što češće, to bolje. Ujutru, u podne, uveče, nije važno kada je prava osoba uz vas.  (Bilja, 27)

Noć, jer tada su emocije najizraženije, i nema boljeg načina nego da seksom završiš dan. (Miljana, 22)

Bilo koje doba dana, nema tu mnogo razmišljanja. (Ivan, 27)

Najbolje doba dana za seks je jutro, tamo negde oko sedam, mada ni uveče nije loše, posle dobre večere i još boljeg vina. Kad bolje razmislim, ni podne nije loše, u nekoj pauzi, a ni posle podne, posle posla. (Marko, 25)

Početak veze ili nesigurnost u sopstveni izgled – mrak idealan, uz sveće ili neku slabu svetlost. Ako imam vremena, jutro, posle tuširanja. Ali apsolutni favorit je letnji sumrak, posle plaže, preplanuli, namazani mirišljavim losionom. Posle limunada, obavezno! (Milica, 30)

Mmmm, noć, noć, noć i definitivno noć. (Sanja, 24)

Doba dana za seks – svako doba dana! Volim i ujutru i popodne i pre spavanja! Moj dečko na primer obožava ujutru. (Marija, 23)

Svako doba dana, svakako, ali mislim da je noću nekako najbolje i najslobodnije. Puno je strasti. (Ivana, 20)

Nije mi bitno doba, samo ako nisam umoran. Ali sam uvek za to da mi je sa nekom dragom osobom lepše uveče, dok su ove prolazne nebitne, može kad god. (Aca, 22)

All day, all night. I love it. (Nemanja, 31)


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments