Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Magazini, pa čak i dnevne novine poslednjih dana, pune su analiza i studija: “Zašto devojke više ne prilaze muškarcima?” ili “Zašto su današnje devojke ljute?”. Ovde nije reč o feminizmu, niti je poenta svaliti krivicu na muški rod, zaista nije, ali da li ste se ponekad dragi muškarci zapitali: “Zašto?”

Devojke su “udavljene” toliko “kreativnim” (kada kažem “kreativnim” mislim na onaj moment kreativnosti gde glupost toliko kulminira, da se u rečniku srpskog jezika ne može naći termin koji bi podrobno opisao navedeno) pričama da se, nažalost, muški rod u tom momentu globalizuje kao onaj od koga treba dići ruke i ne rendati jabuku na najsitnije kako se ne biste udavili.

U ovoj anketi muškarci otkrivaju koji je to poslednji vapaj kojim se služe kako bi dobili ono što žele, a lepše polovine dele sa nama svoja iskustva čega su se sve naslušale. Pogledajte intimi u lice!

“Imam osećaj da smo se ranije već negde sreli”, “Najlepša si večeras”, “Znaš, ja sam oduvek bio slab na plavuše…” (Sonja, 24)

“Znaš, ja sam šećeraš… a ti si mnogo slatka, moram da te poljubim, nije mi dobro.”  (Katarina, 25)

“Ćao, ja sam Neca iz ‘Srećnih ljudi’.” (Saša, 29)

“Tip prilazi, hvata me za ruke i počinje da igra, ja igram sa njim, kad on posle desetak minuta: “Što si tako smorena?” Ja kažem da nisam, on nastavi da insistira: “Jesi, smorena si. Da li ti ja dosađujem?” Pošto je nastavio da insistira na tome, rekla sam da nisam bila, ali sada jesam! Međutim, tip se zalepio i nije me puštao celo veče, a u isto vreme se izvinjavao što mi dosađuje i onda opet govorio kako sam smorena. Nedelju dana kasnije, na istom mestu na sličan način mi je prišao još jedan tip, samo još gore – ovaj je prišao i odmah rekao: “Što si tako nadrkana?” (U trenutku kad sam samo normalno stajala i pila piće.) “Molim?!?”, “Sva si smorena. Što si takva? Ali, sviđaš mi se.” (Sofija 27)

“Ćao, je l’ imaš dečka?” (Marina, 24)

“Ti si neverovatna, a sve ove ostale devojke su verovatne.” (Jovana, 18)

“Realno, i više ne znaš ni kome da priđeš, ti misliš ima oko dvadeset-dvadesetjednu godinu, kad ona petnaest, tako da evo ti žvaka: “Devojke lične karte na uvid”. (Bojan, 23)

Slika1 21 Anketa: Koje su najgore žvake pomoću kojih muškarci prilaze devojkama?

Šta je starije koka ili jaje?

“Mogu li da znam koja te roda donela?” (Jelena, 24)

“Momak koji je, pošto mi je prišao, predstavio se i dao svoju vizit kartu, prvo predstavio svog druga: “A ovo je moj drug __. On je lep, a ja sam ružan”, na šta ja prevrnem očima i prokomentarišem “Uh, ala ti je fazon. A ja sad treba da počnem da te uveravam da si u stvari lep?” (Naravno, nije bio ružan, obojica su izgledali O.K.) Pošto izazivanje sažaljenja nije uspelo, prešao je na drugu “taktiku”: počeo je da ponavlja “Poljubi me. Poljubi me. Poljubi me.” I tako bez prestanka, ništa ne radi i ništa drugo ne govori, samo to. Ja sam pokušala da počnem neki normalan razgovor, kao koju muziku voliš itd, ali ništa. Pitam ga ja: “Je l’ ti ovako uvek prilaziš devojkama?”, “Probao sam do sad par puta.”, “I je l’ ti uspelo?”, “Za sad je 50 odsto.” (Ivana, 26)

“Ćao ja sam Cena, hoćeš da budeš sa mnom da ti dignem cenu?” (Cena, 30)

“Imam da ti postavim tri pitanja: prvo, je l’ mogu da ti vidim celu tetovažu? Drugo, da li bi sa mnom na piće sutra? A treće… treće sam zaboravio”, inače tip je bio Crngorac,a ja samo što nisam umrla od smeha. (Kristina, 31)

“Moja najgora je bila: “Je l’ hoćeš sa mnom u Hamburger?” ili “Izgledaš kao da ti treba masaža”. (Marija, 28)

“Hej, ćao, ja sam_____. Gledam te od kada si ušla…”, a ja stigla u klub prva pre svih. (Teodora, 25)


Ana Milošević  apsolvent novinarstva igra glavnu 24časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Editors choice