Daću vam odmah na početku tri dobra razloga zašto bi trebalo da u svojoj sobi imate sakrivenu i poneku seksi igračku; zato što veoma prijaju, zato što je zanimljivo i zato što je seks bolji.

Kažu da je za ovu vrstu eksperimentisanja potrebno da verujete svom partneru i da budete u stabilnoj, jakoj vezi, u kojoj više nema mesta za stidljivost i snebivanje, moramo se složiti. Seksi igračke su uzbudljivi i snažni ljubavni dodaci. Mogu poslužiti, i u toku predigre, a i na samom vrhuncu seksualnog čina.

Ako vam je pak seksi igračka tabu tema, i sramota vas je da obiđete sex shop-ove i nađete sebi razne lubrikante, svilene trake, lisice, poveze za oči, kravate, vibratore, bičeve, seks kockice i slično, imamo rešenje i za to. Online prodavnice! Pa da!

Kako nama ova tema nije tabu tema, mi smo priupitali ljude da iznesu svoj stav i prijave šta kriju u svojim noćnim stočićima… Pogledajte šta smo doznali!

U ovakvim naletima, mašta igra glavnu ulogu, pa i nešto za šta niste verovali postaje sex toy. (Marija, 21)

Nemam seksi igračke, osim ako se kostim ne računa. Imam gumene čizme, radničke pantalone i vile s malo kravlje balege. Ništa zanosnije od žene koja nešto konkretno radi… (Nikola, 35)

Moja omiljena igračka, iako ne sakrivena, jeste moj momak. Sa njim se najbolje izigram. (Marija, 29)

Pa, svašta može da bude igračka, ne samo vibrator. Imam fen, mikser, figaro koji ne radi, stolica na rasklapanje, a posebno volim dva broja manji brus. Pali me to animalno. (Dušica, 24)

slika 1sa Anketa: Koju seksi igračku imaš sakrivenu u svojoj sobi?

Mmm, dragi, to mi se sviđa! Čekaj, šta to zuji?!

Imam lisice, ali ih ne koristim. A moja devojka, hm… pa njoj to pored mene zaista ne treba! (Nemanja, 20)

Ne bacam pare na seksi igračke, s obzirom na to da ih imam i u prirodnom izdanju. (Ema, 19)

Sada ne, ali dok sam bila klinka bočica dezodoransa je vršila posao. (Ljubica, 33)

Pa kod mene to i nije toliko sakriveno. Na vratima mi visi korbač odmah ispod omiljenog sakoa, a u ormaru su mi lisice i povez za oči. Mislim da takve stvari ne treba kriti, jer uz dobre začine svako jelo ima bolji ukus. (Marijana, 22)

Nemam ih još uvek, što ne znači da ih neću imati u bliskoj budućnosti. Stvarno mislim da su ok i da jednog dana mogu da unesu zanimljivosti. (Sara, 22)

Što se tiče igračkica, ne koristim vibratore i dildoe, ali zato koristim lubrikante. I to sa ukusom i mirisom jagode. Dakle, slatko i lepljivo. A volim i play O, tanga body, a imam i bič! Full opremu! (Bojana, 23)

Ne sakrivam ih u sobi, u frižideru su. Šlag, čokoladni toping, led… Keep it simple. Imala sam lisice, ali nije da su baš bile sakrivene. (Mira, 24)

E, pa ja imam svoju maštu –  kuš bolje od toga!? Mada imam želju da kupim neke spandeks fantomke. (Milica, 21)

Ja sam ta seksi igračka sakrivena u mojoj sobi! (Žarko, 26)

Znate kako, nemam nikakva pomagala na baterije, nekako se nikada nisam palila na to. Probala jesam, ali ne ide. Zato, kao svaka pametna žena, na brzom biranju imam svoje pomagalo koje mi je dostupno kada god poželim. Ne krijem ga, naprotiv, vrlo sam ponosna na takvu igračku. (Aleksandra, 28)


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments