Sigurna sam da pripadnice lepšeg pola često polemišu o tome šta se njihovom partneru mota po glavi dok ga oralno zadovoljava. Odgovora je raznih, zasigurno je da su im misli maštovite tokom tog čina. U sledećim redovima pogledajte o čemu razmišljaju.

foto17 Anketa: O čemu muškarac razmišlja dok ga žena oralno zadovoljava?

O čemu li on razmišlja u ovom trenutku?

Ukoliko mi je mnogo dobro ne razmišljam ni o čemu, jednostavno uživam, a ako mi se ne sviđa, razmišljam samo kako što pre da svršim, u prevodu zamišljam neku drugu osobu. (Dragan, 27)

Nekad razmišljam šta ću posle da jedem, a nekad sam u ekstazi da nisam u stanju uopšte da razmišljam. Zavisi koliko je devojka dobra u tome. (Andrija, 27)

Razmišljam samo o jednoj stvari. Gospode Bože, kako se ne uguši. (Stefan, 25)

Devojke obično misle da je to poljubiš ga malo i gotovo. E pa nije, to je neka vrsta umetnosti, treba imati kapacitet. Dobro je Samanta rekla u seriji “Honey, they don’t call it a job for nothing”. Ukoliko devojka zna šta radi, za razmišljanje tu nema mesta, a ako ne zna, moliš Boga da prestane da se muči. (Miroslav, 24)

I onda je princ Pavle dograbio sunčanu bazuku i gađao je Štuke dok su nadletale Beli dvor. Šta beše dalje bilo… aha, vozio sam uzbrdo neki stari automobil, a nisam bio siguran da li ćemo uspeti da se popnemo jer smo bili pretovareni, ali morali smo da žurimo jer nam je horda Fijata bila tik iza leđa… Opa, erekcija, mrdni malo, spreman sam opet! (Tadija, 37)

Iskreno, što se mene tiče, ne znam kako je kod drugih likova, jednostavno uživam u trenutku bez nekih specijalnih misli i koncentrišem se na svaki dodir jezikom, usnama, zubima, prstima…  (Uroš, 25)

Ne razmišljam, samo joj sklanjam kosu, da joj ne smeta. (Jovan, 26)

Comments