Svaka od nas ga je u nekoj noći zabranjeno sanjala, krišom gledala novosti na Googleu kad ukuca njegovo ime, mršila se u frizerskom salonu kad u ženskim nedeljnicima vidi fotke njega i večne devojke, komentarišući: “Pogledaj je, molim te, šta vidi u njoj?” i onu čuvenu: “Ma štikliraću te, kad-tad!” E pa devojke, stih jedne pesme kaže: “Što poželiš, pažljivo biraj, to se može i dogoditi…” i to je potpuna istina. Pazite koga noću sanjate.

Blam me da kažem, ali onaj što glumi Sulejmana Veličanstvenog (Süleyman I Kanuni), Halit Ergenč (Halit Ergenç), skroz je muževno ružnjikav i zgodan. Dala bih mu – veličanstveno! (Aleksandra, 39)

Znam da i nije neki Apolon, ali evo već par godina to je Vlado Georgiev. Ima neki nadmeni seksepil. Čak sam počela da letujem u Herceg Novom, ko zna – možda se i sretnemo u nekoj noći! (Milica, 27)

Jao, Ezel (Ezel Bayraktar)! Kenan Imirzalioglu (Kenan İmirzalıoğlu), iz serije “Ezel” (Ezel). Sav je muževan, crn, visok, uh! (Borka, 35)

U krevet bih odvukla Džejmsa Blanta (James Blunt). Obožavam ga, oduvek sam volela njegove pesme i čisto da proverim da li je romantičan i nežan kao u tekstovima. (Violeta, 22)

Mislim da bi se od starijeg tipa poput Vlade Georgieva svašta moglo naučiti. (Anja, 22)

Džoša Hartneta (Josh Hartnett), bez razmišljanja. Osvojio me je još ulogom u “Perl Harboru” (Pearl Harbor) i od tada ne prestaje da me oduševljava svojom pojavom. (Jelena, 28)

Vlado Georgiev, totalno. Ima te dečačke zelene oči, i osećam da uopšte nije tako nežan kao u pesmama, baš naprotiv, garant neka perverzija. (Ana, 25)

Burak Ozdživit (Burak Özçivit), Bali beg iz Sulejmana Veličanstvenog! Pročitah da je gej, al’ opet prezgodan je i nekako moćan. (Jelena, 22)

Ivan Bosiljčić mi je… nekako seksi i markantan, ne bih ga odbila.  (Marta, 23)

Ja bih dvojicu! Đule Van Gogh mi je preseksi zbog očiju i energije, ali i Vlado Georgiev – ima tu harizmu, blesavost, intrigira da ga ščepaš negde i odvučeš. (Vesna, 25)

Klasika, “Engleski pacijent” (The English Patient) – Ralf Fajns (Ralph Fiennes). Prosto mi je otmen, nedodirljiv, i mislim da je vrlo nežan. (Jelena, 30)

Vuk Kostić – jer je dobar glumac, zna da uživa u životu, lep je, i savršeno odigra uloge šmekera. (Agneza, 25)

Georgiev. Da pročačkam šta se krije iza tih emo pesama, ovako mi je šmeker, asocirao je ranije na Žarka Lauševića. (Mirjana, 29)

Izazovnog seksi skota s lepim manirima – Sergeja Trifunovića. Zbog? Zbog da (ga)  (po)jedeš… (Ivana, 22)

Kenan Imirzalioglu – Ezel i Burak Ozdživit, da mi je neko rekao da ima tako lepih i markantnih Turaka, ne bih se bunila za još 500 godina “pod njima”… (Saša, 34)

Džoni Dep (Johnny Depp), em je pametan, em je umetnik, neobičan, klošarski tip s prelepim crtama lica, i mmmm usne. (Jovana, 23)

Iiiii, ultimativni dominator ankete je – Vlado Georgiev! Njemu čestitamo u borbi s turskom produkcijom ljubavnih serija i želimo 500 godina vladavine, jer ipak nam je Jadransko more bliže. I dobro bre, Vlado, izbaci više taj album, ide ledena zima, a natalitet nam u zemlji opada!

110 Anketa: Poznati u krevetu

Na skriveno te vodi mesto, između planina i mora...

P.S. Nije fer da i autorka ne otkrije: Ijan Somerhalder (Ian Somerhalder), i to kada kao Dejmon Salvatore (Damon Salvatore) izgovara: “I could rip your heart out and not think twice about it.”

A što se tiče Vlada, ako mene pitate šta ga čini pobednikom ženskih snova – nesputani duh i specifičan novljanski šarm!

Izvori fotografija: fanpop.com, svet.rs


Mrkićeva – Dartanjanova kći. Menadžer u kulturi. Plaćeni revolucionar na obroncima Južnih Anda. Devojka koja će spasiti Če Gevaru. Mali pirat s Jadrana. Borac za prava životinja i rok muziku u Srbiji.

Comments