5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Doba nevinosti, defloracija, kad je pukla tikva, kad su pete videle mesečinu, kada je Kiti sreo Pipi – nazovite to kako hoćete. Zanimalo nas je sa koliko godina su ljudi izgubili nevinost?! Koliko se čuvena granica pomerila? Ko je bio smotan, a ko spretan? Brojke su se ređale, iskustva su se nizala. A koji je vaš broj?

Slika13 Anketa: Sa koliko godina ste izgubili nevinost?

Ona zna, on može

Meni je mama rekla da čekam do 18. I ja je poslušala. Mame su uvek u pravu! (Irena, 27)

Sa 19, baba-devojka (smeh). Ali ceo taj događaj je bio komedija, tipa stvari koje se dešavaju Rosu iz “Prijatelja”. (Marija, 25)

Sa 19, ‘ajde, nisam imao vremena, jer sam više nego išta voleo košarkašku loptu. (Rade, 24)

‎Sa 16, dakle pre trećine života. Momak je bio dve godine stariji i jedva iskusan. Telesni doživljaj je bio nepotpun, ali strast je bila jaka i slatka. Posle sam tražila da mi probuši uvo, da stvar bude simetrična i dostojno zabeležena. Drugo uvo mi još nije probušeno. (Aleksina, 44)

Sa 19, govorio mi je kod prekida da ga nikada neću zaboraviti, ne moram ni reći koliko nije imao pojma o životu. (Maja, 23)

Sa 17, šta znam to je tada bilo okej vreme, vidim danas se granica dosta pomerila. Uglavnom, pamtim to na lep način i što je bitno, bilo je iz ljubavi, valjda tog prvog puta i jeste draž u tome, a ne da se uradi samo da bi drugi pričali da jesi. (Ivana, 24)

Imao sam 17 godina. Bilo je simpatično, nismo baš znali šta tačno treba da radimo, ali smo nekako uspeli. Uvek se sa osmehom setim tog trenutka. (Andrija, 25)

Sa 17 i bilo je smešno. Pomislila sam: O, Bože, zar je to to? (Sanja, 22)

Sa 17. Ne kajem se bilo je lepo, ali da mogu da opet biram to bih kasnije uradila, jer je i to jedna vrsta obaveze i osim uživanja donosi i brige, posete ginekologu i još hiljadu i jednu stvar. Ali dobro, kada je uživanje pravo, onda zaboravite na sve ovo. (Maša, 20)

Gubio sam je između 22. i 24. po principu: “Dok su medu naterali na krušku, očupali mu uši, dok su ga skinuli s kruške, očupali mu rep.” (Stefan, 37)

Sa 15. Najveća greška u mom životu. Znate kako kažu da je prvi put posebno? Ne, nije. (Ana, 25)

Pa, to je bilo kada sam imao 18 godina. Sećam se da su me drugovi zezali da sam “zakasnio”, ali bilo je ok, za prvi put. Doduše, ona je znala šta radi. (Miljan, 28)

Prvi put sam spavala sa svojim dugogodišnjim dečkom kada mi je bilo 19. On je bio stariji i hvala mu, jer je bilo nežno, romantično i posebno. (Sandra, 29)

Ma sa devojkom koju nisam ni poznavao. Glupost čista. Bilo mi je 16 godina i nije moglo ispasti gluplje, jer je devojka posle svima ispričala da sam loš u krevetu. Kao da sam imao pojma šta radim tada. (Marko, 30)


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Editors choice