Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Jesenje sive i hladne dane najbolje ćete provesti ispod pokrivača sa nekim toplim napitkom u šolji i uz neko dobro društvo, a kada vam ponestane ideja za zabavljanje, uvek možete da pustite neki film koji će vas ugrejati i nasmejati. Za vas, kao i svakog meseca, naši čitaoci biraju savršene filmove za baš ove tmurne dane. Birajte i uživajte!

OneDay1kiss large Anketa: Savršen film za mesec oktobar

Naš predlog za hladne oktobarske dane: "Jedan dan"

Francuski film “Nedodirljivi” (Untouchable) i drama i komedija, istinita priča koja se bavi temom iskrenog altruizma. (Jovana,23)

“Ljubav u Barseloni” (Vicky Cristina Barcelona), jer je Barselona prelepa u svako doba godine, a i jedna topla ljubavna trojka ugrejaće vam ove hladne dane. (Jasna, 36)

“Zauvek tvoj” (The Lucky One). Osvojiće žensku populaciju u potpunosti. Još jedna priča Nikolasa Sparksa (Nicholas Sparks) koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Meni je drag poput “Beležnice” (The Notebook). (Dragana, 22)

“Paranoja u Las Vegasu” (Fear and Loathing in Las Vegas) da vam prodrma moždane vijuge koje su se uspavale nakon dugog i toplog leta. (Aleksandar, 35)

“Želim te” (Tengo ganas de ti) – mislim da su hladni oktobarski dani idealni za jednu ovakvu ljubavnu priču. (Kristina, 20)

“Moja Afrika” (Out of Africa) je prelepa romansa koja će vas sigurno ugrejati u ovim hladnim danima. (Sara, 23)

“U potrazi za Nemom” (Finding Nemo), vratite se u detinjstvo i uživajte u morskim avanturama dok napolju pada kiša. (Tamara, 26)

Rekla bih da je savršeni film za mesec oktobar “Ponoć u Parizu” (Midnight in Paris), jer je nostalgičan baš kao jesen. (Ljubica, 20)

“Zeleni zrak” (Le rayon vert). Francuska, more, leto. Prosti, svakidašnji dijalozi glavnih aktera približiće vas filmu sa kojim ćete se stopiti. Potraga za srodnom dušom. Romantika. (Dragana, 21)

“Dve nedelje za zaljubljivanje” (Two Weeks Notice) – pogledajte ovu zanimljivu romantičnu komediju koja će vam ispuniti kišne oktobarske dane. (Sandra, 25)

Savršen film za oktobar “Zerofilija” (Zerophilia), da vas trgne iz uspavanosti. (Ranko, 37)

Ako ste ljubitelj romantika savršen film za kišne dane je “Šetnja za pamćenje” (A Walk to Remember), a ako više volite komedije onda je odličan izbor za mesec oktobar “Šta da očekujete dok iščekujete” (What to Expect When You’re Expecting) sa odličnom postavom glumaca! (Srđan, 19)

Savršeni film za mesec oktobar, po mom mišljenju bio bi triler: “Zatvoreno ostrvo” (Shutter Island) sa Leonardom DiKaprijem (Leonardo DiCaprio) u glavnoj ulozi. Film pun preokreta. Čovek posle ubistva svoje žene zastranjuje i vode ga u ludnicu. Da li se spasava, pogledajte. (Violeta, 22)

“Kiše dolaze” (Rains of Rainchipur), stari film po knjizi Bromfilda (Louis Bromfield). Film za uvaljivanje u sofu, ušuškavanje u toplo ćebe pri kišnom danu. (Ljilja, 53)

Izvor fotografija: tumblr.com


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice