“Gol, gol, zabij gol, gol,
daj mi gol, gol,
jer ti to možeš,
uvek do gola da uđeš,
i ja sam gola.
Ti si gol, zabij mi gol,
ja sam gola, zabij do bola.
Ti si gol, zabij mi gol…”

Seks ili fudbal, u sledećim redovima saznajte koji gol muškarci najradije zabijaju.

Slika12 Anketa: Seks ili fudbal?

Daj gol grudima junačkim

Seks posle fudbala, jer je testosteron tada na vrhuncu, a borbeni žar na hiljadu stepeni. Pokazalo se da devojke jako vole da “napadnu” svoje tipove čim dođu iz teretane ili sa treninga. Osećaju da je animalno probuđeno. Ako je reč o gledanju fudbala, takođe glasam za seks posle, ali u zavisnosti od rezultata. Ukoliko je njegov tim izgubio, seks može biti previše grub. Dakle, i fudbal i seks. (Milan, 29)

Seks, fudbal je za mene igra u kojoj 22 ludaka jure loptu, a jedan gospodin u crnom pokušava da ih urazumi. (Saša, 35)

Teško pitanje, pre svega. Odgovor je seks. Ne bih objašnjavao u detalje, ali bolje je trošiti energiju na partnerku/partnera nego gubiti živce zbog fudbala, pogotovo ako je domaći u pitanju. (Rade, 24)

Verovatno nisam tipičan predstavnik balkanjeros, te bih mnogo radije fudbal zamenio seksom. Dok ostali mužjaci ovog leta budu prikovani za TV, ja ću se truditi da “uteram loptu u gol” družeći se sa njihovim devojkama. Dakle, nema dvoumljenja, seks pre fudbala u svakom slučaju. (Vlada, 27)

Biram da gledam Ligu šampiona sa dve devojke. Ne mogu da izaberem stvarno, možda za nijansu seks, ali možda. (Mirko, 30)

Verovatno bih izabrao fudbal. Devojke dolaze i prolaze, a Mančester i Barselona ne igraju svaki dan. (Stanislav, 23)

Baš moram da izaberem? Pa onda neka to bude seks. Zašto? Pa ipak je to snažniji osećaj od bilo kog fudbala, bilo koje lige i bilo koje pobede na kladionici. (Miroslav, 26)

Imao sam seks i ranije, uglavnom je precenjen. Umoriš se, budeš znojav i lepljiv, posle te boli i glava. Sa fudbalom je ili crno ili belo, znaš šta te čeka, ili sreća ili tuga. (Ilija, 23)

Fudbal ne pratim često, nemam toliko živaca. Dakle, glasam sa seks. Pa, čak i da pratim, svakako glasam za seks. (Dragan, 35)

Najbolje bi bilo kada bi devojka imala razumevanja za fudbal, i kada bi posle utakmice pao neki seks. E, to bi bilo idealno. Ali pošto je to slabo izvodljivo, biram seks. (Mika, 22)

Fudbal definitivno. A evo i razloga zašto bi i žene trebalo da se odluče za fudbal: traje 90 minuta, imaju na raspolaganju 22 muškarca, posle 45 minuta muškarci mogu još 45 minuta, sagoreva se više kalorija i ne mogu da ostanu trudne. (Slavko, 31)

Ja bih se odlučio za seks, ali problem je što je moja devojka veći zaluđenik za fudbal od mene. Priznajem, u početku mi je odgovaralo, a sada je već postalo čudno. (Tihomir, 27)

Lakše je naterati loptu u gol nego ženu u krevet. Posle fudbala bar ne moraš nikoga da zoveš, i niko ti ne sedi na glavi. (Stanko, 26)

Ne može se porediti zadovoljstvo fudbala i seksualno zadovoljstvo. Povezani su adrenalinom, tu je strast, uzbuđenje, iščekivanje… Ipak, seks je seks. (Dušan, 24)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments