Seks na brzaka je uzdizan i gažen tokom proteklih nekoliko godina više nego ikada. Nekada skoro nepoznanica među ljudima, seks na brzaka postao je trendi tabu za sve one koji su želeli da gaze po društvenim normama, a zatim bio opet bačen u zapećak kada su stranicama različitih magazina počeli da vladaju saveti za maratonski seks. Da li je dobar? Uzbudljiv? Preko potreban? Ili jednostavno prevaziđen?

Seks na brzaka je tu, a na vama je da nam otkrijete koliko se rado opredeljujete za ovu instantnu injekciju adrenalina. Dakle, da počnemo?

39701 Anketa: Seks na brzaka

U kuhinji, u liftu, u garderobi, u šumi, u parku, u krevetu, na stolu, uz vrata... Samo nek je kratko i slatko

Razuzdano, divlje, požudno, sad i odmah. Neophodna pikanterija u svakoj vezi, razdrmajte adrenalin. (Tamara, 22)

Može da bude dobar, ali problem je što je kratak i zavisi da l’ voliš da ga upražnjavaš na nezgodnim lokacijama. (Aca, 21)

Seks na brzaka volim i obožavam. Tu pršte varnice, jer je uzbudljivije, kraće, intenzivnije, odeća se skida sasvim dovoljno. Ima neku posebnu čar, drugačiji je od običnog, sve-po-redu seksa. Posebno leti, sada kada je svaki kutak idealan za zavrtanje haljinice odozgo i odozdo! (Irena, 22)

Pa u nekim situacijama (mestima) je ok, tj. neizbežan, ali nisam neki ljubitelj, nekako mi je sve to zbrzano. (Sale, 24)

Ako je jutranji pre posla – može, usred dana u pauzi na poslu sa koleginicama, u rizičnim situacijama, da neko ne naiđe i sl, to je ideja seksa na brzinu, sve ostalo mora da traje mininum dva sata kod mene. (Mare, 30)

Malo rizika, malo adrenalina… U kuhinji, pred važnu večeru dok svi gosti čekaju u trpezariji na vas. Samo se malo zadigne suknja, spuste pantalone i adrenalin odradi svoje…. (Dejan, 28)

Seks na brzaka obično se desi onda kada mora, odnosno kada je napaljenost na vrhuncu, a vremena je malo ili možda tamo gde nije mesto i kada nije vreme, a vama baš đavo ne da mira. Seksualna tenzija je po mom mišljenju dobra. Svi pričaju kao vođenje ljubavi od dva sata je najbolje… pa jeste, bilo je najbolje kada ljudi nisu radili u proseku po 10 do 12 sati i kada su razmišljali o tome gde će da putuju za praznike. Sve je manje vremena za te tantričke egzibicije i manje snage da se usredsredimo na želju. Tako da je prirodno da se desi da vas kad ste u nekom iole opuštenom modu želja i nagon samo obuzmu i tada se sve završava u najviše 15 minuta, ali zna da bude intenzivno i stimulišuće za sledeće poduhvate, da ne kažem ljubavne igrarije za mlađe i starije… (Jelena, 27)

Realno volim seks kad god i gde god, tako da i seks na brzaka volim. Mada više čari ima lepa romantična noć. (Nikola, 29)

Probali smo dečko i ja u liftu jednom, a onda sam videla bubašvabu kako mu ide uz nogu. Nikada mi više nije pomenuo seks na brzaka. (Marija, 23)

Sve što je brzo, to je i kuso – kaže naš narod! Ne volim to na brzaka, volim pun ugođaj. Ne mogu dovoljno da se skoncentrišem na sve u isto vreme. Uglavnom u ovakvim situacijama ostanem nezadovoljena. (Marina, 24)

Nisam nešto preterani ljubitelj seksa na brzaka, jer sam sa druge strane preveliki ljubitelj oralnog seksa, a i važan mi je komoditet, tako da ne preferiram. Ali i ne odbijam, pogotovo ako je druga strana adekvatnog izgleda. (Mirko, 38)

Jedino ako se ‘brzaka’ odnosi na rečne brzake u kom slučaju je pitanje… seks na brzacima, a odgovor je da… (Stefan, 28)


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Comments