Ovom anketom otkrili smo da devojke više maštaju o seksu na jedno veče od muškaraca, ali se ne usuđuju da to i probaju zbog reakcije okoline i osuđivanja. Muškarci, očekivano, uglavnom nemaju problem sa tim i većina je to doživela. Pozitivno je to što je ovakav seks neobavezujući, intrigantan, uzbudljiv i uvek nov. Evo još nekih mišljenja.

Iskreno ne bih se upuštala u to. Mada, ja sam komplikovana. Previše razmišljam, analiziram… Poverenje, ljubav, pa onda seks, nekako tim redosledom kod mene ide, pa onda sa nekim koga ne znam ne bih mogla da uskočim u krevet. Joj, naopako, nikad za svojih dvadeset sedam godina nisam bila u takvoj situaciji, haha. Ko zna, možda jednog dana otkačim, popustim sa samokontrolom, pa onda isprobam tako neke ludorije – ako se dotad ne udam. (Milica, 27)

Veeeeeelika greška! Probala i ispao je potpuni haos. Zaključila sam da ili ja nisam sposobna za takav odnos ili biram pogrešne muškarce za takve akcije. Tako da  ne, hvala. (Jelena, 25)

Potrebno mi je da upoznam nekog, da razvijem poverenje, pa tek potom dublje emocije. Tek onda bih mogla da se upustim u seksualne odnose. Ima devojaka koje mogu da spavaju s momkom brzo, na prvom sastanku, u prvoj nedelji. Meni je ipak potrebno malčice više vremena. Ali, ono što je zanimljivo, vrlo često maštam o seksu s nepoznatim muškarcem koji će biti samo na jedno veče. To je definitvno avanturistički. (Lola, 25)

slika 1 seks Anketa: Seks na jedno veče

Da li i vi maštate o tome?

Ranije sam o tome ramišljala, ali nikad nisam mogla da se usudim da probam! Možda bi mi bilo lepo dok traje, ali posle bih se kajala i osećala bih se iskorišćeno. Nisam za veze za jednu noć, lepše je kad nekog bolje upoznaš i imaš ljubav plus seks! (Sonja, 26)

Meni je to skroz ok. Nemam ništa protiv, ali se na to nikada ne bih usudila. Možda zato i ne osuđujem, jer nemam hrabrosti, pa onda volim da slušam tuđe priče. Mada, opet, nije ovo “Seks i grad” (Sex and the City) i nismo mi ni Keri, ni Samanta, koje su inače pusta fikcija. Ne znam da li bi iko to mogao da uradi, a da se ne preispituje sutra. Dobro, ne baš niko, ali većina devojaka. (Jovana, 22)

Seks na jedno veče, ne. Ne zato što nisam za to, nego nisam imala prilike, smatram da je to odličan stress reliever, ali treba biti oprezan, koristiti zaštitu svakako. (Dunja, 20)

slika2 seks Anketa: Seks na jedno veče

Seks na jedno veče – uzbudljiv i intrigantan

Seks na jedno veče – da, zato što je uzbudljiv. (Nikola, 26)

Imao sam seks na jedno veče i ne znam šta da kažem, seks kao seks, nije loše, ali nije to to. (Filip, 20)

Mislim da je to u redu, ako ti se neko baš svidi. Ja sam imao seks na jedno veče, pozitivni utisci. (Marko, 22)

Probajte sve što želite. Bolje se kajati zbog nečega što ste uradili, nego zbog nečega što niste. Mada, ako ste sigurni u svoje želje, nećete imati razlog da se kajete.


Marina Marinković ne može da zamisli dan bez smeha, muzike, sarkazma i prijatelja. Voli Španiju, modu, mamu, poeziju i prozu, dobru organizaciju i Vlada Georgieva. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste.

Comments