Odlučili smo da naša prva anketa bude na temu seksa. Pitali smo i vas da li ste nekad imali seks u pijanom stanju i kakvi su vam utisci. Važno je samo da znate da se čuvate. Priznajte, ovakve teme su vam omiljene. Evo odgovora koje silno iščekujete.

“Seks u pijanom stanju – da, ali samo sa dečkom. Nisam pristalica seksa u pijanom stanju sa nepoznatom osobom.” (Anja, 20)

“Ako već nismo, svi ćemo to kad-tad uraditi. Važno je samo da bude sa nekim sa kim biste to i trezni uradili, jer onda vaše pijano stanje ne igra nikakvu ulogu.” (Nica B, 20)

Screen Shot 2014 04 28 at 2.541 Anketa: Seks u pijanom stanju, za ili protiv? Screen Shot 2014 04 28 at 4.11 Anketa: Seks u pijanom stanju, za ili protiv? Screen Shot 2014 04 28 at 4.12 Anketa: Seks u pijanom stanju, za ili protiv?

“Seks u pijanom stanju definitivno, veliko da. Razlog? Bio sam pijan, ali se ipak sećam i bilo je, uh, mnogo dobro.” (Lazar, 25)

“Seks u pijanom stanju? Da, mislim da se svakoj trećoj osobi to barem jednom desilo. Taj nalet adrenalina, dok ti se muti u glavi… Odličan afrodizijak.” (Maša, 24)

“Seks u pijanom stanju već sam imao i pristalica sam takvog iskustva. Zašto? Zato što nema razloga za negativan odgovor.” (Nikola, 26)

“Hahaha! Nijedno! Nikad nisam bila pijana, a i to bih uradila tek posle duže veze, sa dečkom kome verujem sto posto, i da je i on pijan. Al’ ne bih bila baš pijana, nego malo, onako, da udari u glavu.” (Olja, 21)

“Hehe, u pijanom stanju… Da, ekstra je, imao sam iskustva sa tim. Sve pozitivno, zaista.” (Filip, 20)

“Seks u pijanom stanju, da, uvek. Samo zavisi koji je stadijum pijanstva u pitanju, ali inače da. Što da ne?” (Marko, 23)

“Seks u pijanom stanju? Ne. Zašto? Prvi sam muškarac koji ti je to rekao? Jebi ga… Izvini ako sam te razočarao, haha, znaš kako… Ti jednom izađi sa mnom, napij me i iskoristi to jedno veče i onda će svi odgovori biti da, da, da, hahaha.” (Aca, 22)

Verovatno sam neke od vas ovog popodneva podsetila na neke zaboravljene noći, ljude, osećanja. Devedeset posto muškaraca koje sam anketirala odmah me je nakon ankete pitalo koji su moji odgovori. Kažem vam, ovakva pitanja razbude maštu. Pitajte neku osobu koja vam se dopada šta misli o ovome ili nečem sličnom. Možda vam se posreći.