1/2

Razgovor o vezama i ženama se nastavlja u istom, dobrom i veoma zanimljivom ritmu. Zabavili smo se svi gledajući i slušajući šta sve imaju da kažu na temu flerta, a ništa manje zabavno nije bilo ni čuti njihova razmišljanja o vezama, no, sada je došlo vreme da ih pitamo i saznamo kako i na koji način muškarci razmišljaju o ženama. 

Anketa 3 Anketa: Šta muškarci misle o ženama? (VIDEO)

Kada su žene u pitanju, muškarci često govore o tome da ih ništa ne razumeju, niti shvataju, ali svakako izgovaraju onu staru “Da, draga.” Time izbegavaju moguće nesuglasice i razmirice, pa smo morali da pitamo naše momke šta oni to razumeju kod žena, a šta ih zbunjuje? Izgleda da su se zbunili dok su razmišljali. Viša matematika se odvijala i rešavala u glavi. Nešto razumeju, nešto ih zbunjuje, pa kada se sve spoji, nastaje haotično stanje, ali i lepo stanje, jer žene drugačije ni ne mogu da budu.

Anketa 2 Anketa: Šta muškarci misle o ženama? (VIDEO)

Baš o svemu tome i pričaju sa svojim drugovima, ortacima, pa su takva ćaskanja jedna od najzabavnijih. Kako su nam rekli, ti razgovori idu od najobičnijih, preko erotičnih i dosta intimnih, pa sve do priče o stvarima koje ih izluđuju i čine frustriranima. Sve što čujete, ukazaće vam samo na to da se razgovori o devojkama ne svode na teme seksa samo, već da zadiru i u mnoge druge stvari.