Ana Delo Ruso (Anna Dello Russo) svima je već poznata. Ta ekscentrična modna urednica magazina “Vogue Japan” odjevnim kombinacijama plijeni pažnju modnih blogera i fotografa diljem svijeta. Bez njene prisutnosti ne prođe niti jedno modno događanje, a iz dana u dan sve nas više iznenađuje svojom hrabrošću u odjevanju. Ovoga puta sve su oči uprte u nju, ali iz drugog razloga. Prihvativši suradnju s H&M-om, Ana nam sprema pravu modnu poslasticu po prihvatljivim cijenama. Naime, kolekcija modnih dodataka s potpisom Ane na policama 140 dućana diljem svijeta naći će se četvrtog listopada ove godine, a što nam je otkačena urednica pripremila, pogledajte u nastavku.

slika121 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

U ponudi je razni aksesoar, pa čak i kovčeg

slika222 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Za svakoga ponešto

slika315 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Prekrasne naušnice od narandžastog kamenja i cirkona, te ogrlica u kompletu

slika411 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Kič u stilu Ane Delo Ruso

slika512 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Otkačena Ana je na dosta nakita stavila svoj inicijal

slika67 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Urednica s ponosom predstavlja svoju kolekciju

slika76 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Uz srnu koristila je i motive krokodila

slika84 Anna Dello Russo za H&M: Kolekcija koja osvaja

Clutch sa upečatljivim tirkiznim kamenjem

Što je Ana rekla u vezi laskave suradnje:

“Uzbuđena sam zbog ove suradnje: ovo je prvi put da H&M uključuje Fashion Directora u poseban projekt. Ovo je znak važne evolucije u modi, te sam i oduševljena i počašćena što sam odabrana da je predvodim. Željela sam napraviti posebne modne dodatke, koje je nemoguće naći. Kao stilistica, znam da su modni dodaci ključni: oni daju osobni pečat svakoj modnoj kombinaciji. S ovim komadima svatko se može zabaviti i pretvoriti običan dan u fantastičan modni dan.”

Kolekcija sadrži raznoliki nakit, cipele, sunčane naočale i clutch torbice, a mi smo uvjereni kako će svaka djevojka naći nešto po svom ukusu. Što je od Ane bilo i za očekivati, iz kolekcije vrišti kič koji jedva čeka da se njime poigrate i podignete običnu kombinaciju, te budete primjećene. Boje koje prevladavaju su zlatna i tirkizna, a na raznolikim cirkonima nije štedjela. Predimenzionirani nakit, narandžasto i tirkizno kamenje, crne kožne cipele, ali i one zlatne, samo su neke od stvari koje ćete uskoro imati priliku vidjeti, probati i kupiti – 50 genijalnih komada čeka da osvijetle vaš look.


Matea Kutija je studentica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, izrađuje nakit i crta, voli pisanje, smijeh i pozitivne ljude. Najveći je ljubitelj čaja i vječni perfekcionista, a život ne bi mogla zamisliti bez obitelji i prijatelja. Skuplja nepotrebne stvari i stare časopise, a iz takta je najbolje izbace klišei, nepravda i naporni ljudi.

Comments