Vrelo leto u vrelom gradu ozbiljno preti vrelim strastima.

Globalna promena klime definitivno menja živote ljudi, na svim nivoima, a leti, i na temu želje i strasti.

Kako da vaša ljubav bude toplija od famozne skale na termometru?

More je kilometrima daleko, nemate privatni bazen u okviru skromnog dvorišta ili doma, klima u stanu vam baš i ne funkcioniše najbolje u ove vrele letnje dane i noći, i vrlo je moguće da postaje apsolutno nemoguće da razmenite nežnosti sa voljenim bićem.

Leto je najseksi doba godine, ali ponekad je toliko vruće da vam se jednostavno ne da.
Preplanula tela, ženstvene, lepršave, prozirne letnje haljine, bose noge i pogledi iza naočara jesu očaravajući, ali oznojenost tela i iritiranje svega što se lepi uz vas je bitno odbijajući faktor u igri strasti.
Svega vam je dosta, umorni ste, tromi, bezvoljni, sami sebi smetate, samo vam fali tik uz sebe još neko ko se isto tako ponaša i oseća.

Muškarce brine pre svega ponašanje njihove mišićne mase na novim temperaturama na našem podneblju, dok žene uglavnom razmišljaju koliko će dugo uspeti da ostanu pokretne parfimerije?
Temperatura preko 30 stepeni definitivno nije seksi, šminka se razmazuje, parfem brzo gubi svežinu, a o usporenosti izvođenja ljubavne gimnastike u ritmu, da ne govorimo.
Oznojena tela koja se kupaju u strasti su u redu, ali na tropskim vrućinama to je sve to i još pomnoženo sa minimumom od 35 stepeni, tako da vaša ljubav sve više liči na posetu sauni, što sigurno nije polazna ideja ljubavnog sporta.
Nekako smo iscrpljeni, i nevoljni, e sad, da li je to do vrućine ili smo uglavnom takvi…
Tek tropska leta su nam donela nove izgovore:
– Nemoj, vruće mi je!
Žene se pravdaju vrućinom, a muškarci sve češće zbog iste zakazuju u krevetu.
Glavobolja više nema ništa sa tim.

Iako svi širom otvorenih očiju i usta prate fatalne scene iz kultnog filma “Devet i po nedelja”, kada Kim i Miki u svojoj ljubavnoj igrariji pored voća i povrća koriste kockice leda, niko pametno da se doseti da i pored postelje postavi kiblu sa ledom, jer u vrućim letnjim mesecima seks zna biti naporan.
O postelji obučenoj u beli saten, starim dobrim baldahinima i okrepljujućem blaženstvu komadića limuna u ledenoj vodi da ne govorimo, dok nezamenljive sladolede raznih boja i ukusa niko ni da spomene.
Zamislite da se pred svojim partnerom umesto u košulji mokroj od znoja ili sa razmazanom šminkom pojavite obučeni samo u sve boje i ukuse sladoleda.
Ostaviti nekoga zbog košulje koja je upila sve mirise vrelog dana apsolutno je neprihvatljivo kao i ostati sa ženom koju nikada nisi video bez šminke.
Da li bi izazvali iznenađenje i šok ili bi vaša pojava u ledenom i slatkom izdanju pokrenula sve moguće i nemoguće reakcije?
Gde se istopila svežina tela i duha?
Umesto uvek poželjne, a u vrelim letnjim danima i neophodne mašte, opcije su uglavnom svedene na:

  1. seks uz klimu
  2. seks u vodi
  3. no sex, zdravlje je bitnije.

Pobrinite se da vam bude vruće na pravi način i na pravom mestu bez obzira na vrućinu svuda oko nas!


Vesna Mitić radi samo ono što želi i nosi samo ono što joj se slaže sa karakterom. Fer igrač, kapriciozna, sujetna, hirovita, impulsivna i razmažena. Seća se kako je propao rock & roll, iako Džeger još uvek peva, a ona više ne broji godine od kada je počela da piše. Sve što je do juče bila, više nije, sve što je želela, više ne želi, sve što je do juče volela – voli, ali nekako iza sebe i sa visine.

Comments