Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Aplikacije za modernu ženu

Aplikacije za modernu ženu

Današnje dame su uspešne poslovne žene. Mnoge vode velike kompanije, ili obavljaju druge poslove gde je dobra lična organizacija od krucijalnog značaja za uspeh.

Čak i ako drže sve “pod konac”, mala pomoć nikako nije na odmet, a pametni telefoni su idealne sprave za bolju organizaciju. Kako vam se život ne bi pretvorio isključivo u posao, navodimo vam nekoliko aplikacija koje će vam pomoći da shvatite da imate dovoljno vremena i za trening, kuvanje, čitanje i sve što vas čini srećnim.

Nike Training Club

nike training club Aplikacije za modernu ženu

Ponekad je posla toliko mnogo, da ga morate završavati kod kuće. Takav tempo života ne ostavlja vam mogućnost da tačnpo određenog dana u tačno određeno vreme odete na aerobik. Ova aplikacija predstavlja sjajnog trenera “za poneti”. U pauzi između završavanja ručka i poslovnog razgovora, možete brinuti o svom telu. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Run Keeper

runkeeper Aplikacije za modernu ženu

Za ljubitelje vežbanja na svežem vazduhu, preporučujemo najbolju aplikaciju za trčanje. Ova aplikacija meri brzinu vašeg trčanja, kilometražu, nudi vam mogućnost da svoja dostignuća podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, ili da ovekovečite prirodu u kojoj trčite. Aplikaciju preuzmite ovde.

La Tavola

la tavola Aplikacije za modernu ženu

Nekada su naše bake i majke ispisivale na stotine svesaka sa svojim omiljenim receptima, pretraživale ih, a sada  jednostavno i brzo možete napraviti pastu dostojnu ekskluzivnog restorana sa receptima na vašem telefonu. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Scribd

scribd Aplikacije za modernu ženu

Pronađite vašu omiljenu knjigu onlajn, čitajte književna dela i naučne radove drugih korisnika, ili podelite svoja dela sa svetom. Scribd je najbolja aplikacija za čitanje, a možete je preuzeti ovde.

VSCO Cam

vsco cam Aplikacije za modernu ženu

Ostavite Instagram tinejdžerima, zabeležite sve svoje lepe trenutke, a onda nesavršenosti vašeg foto-aparata na telefonu ispravite ovim sjajnim, profesionalnim uređivačem fotografija. Preuzmite ga ovde.

Sleep Cycle

sleep cycle1 Aplikacije za modernu ženu

Malo stvari je traumatičnije od budilnika koji vas budi u sred REM faze sna. Sa ovom aplikacijom, koja proračunava faze vašeg sna, budilnik će zazvoniti u blažim fazama vašeg sna i time izbeći da vam pokvari dan. I ne brinite, nećete nikud zakasniti, varijacije u vremenu oglašavanju budilnika mere se sekundama. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Jasna Stanić

Editors choice