Današnje dame su uspešne poslovne žene. Mnoge vode velike kompanije, ili obavljaju druge poslove gde je dobra lična organizacija od krucijalnog značaja za uspeh.

Čak i ako drže sve “pod konac”, mala pomoć nikako nije na odmet, a pametni telefoni su idealne sprave za bolju organizaciju. Kako vam se život ne bi pretvorio isključivo u posao, navodimo vam nekoliko aplikacija koje će vam pomoći da shvatite da imate dovoljno vremena i za trening, kuvanje, čitanje i sve što vas čini srećnim.

Nike Training Club

nike training club Aplikacije za modernu ženu

Ponekad je posla toliko mnogo, da ga morate završavati kod kuće. Takav tempo života ne ostavlja vam mogućnost da tačnpo određenog dana u tačno određeno vreme odete na aerobik. Ova aplikacija predstavlja sjajnog trenera “za poneti”. U pauzi između završavanja ručka i poslovnog razgovora, možete brinuti o svom telu. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Run Keeper

runkeeper Aplikacije za modernu ženu

Za ljubitelje vežbanja na svežem vazduhu, preporučujemo najbolju aplikaciju za trčanje. Ova aplikacija meri brzinu vašeg trčanja, kilometražu, nudi vam mogućnost da svoja dostignuća podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, ili da ovekovečite prirodu u kojoj trčite. Aplikaciju preuzmite ovde.

La Tavola

la tavola Aplikacije za modernu ženu

Nekada su naše bake i majke ispisivale na stotine svesaka sa svojim omiljenim receptima, pretraživale ih, a sada  jednostavno i brzo možete napraviti pastu dostojnu ekskluzivnog restorana sa receptima na vašem telefonu. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Scribd

scribd Aplikacije za modernu ženu

Pronađite vašu omiljenu knjigu onlajn, čitajte književna dela i naučne radove drugih korisnika, ili podelite svoja dela sa svetom. Scribd je najbolja aplikacija za čitanje, a možete je preuzeti ovde.

VSCO Cam

vsco cam Aplikacije za modernu ženu

Ostavite Instagram tinejdžerima, zabeležite sve svoje lepe trenutke, a onda nesavršenosti vašeg foto-aparata na telefonu ispravite ovim sjajnim, profesionalnim uređivačem fotografija. Preuzmite ga ovde.

Sleep Cycle

sleep cycle1 Aplikacije za modernu ženu

Malo stvari je traumatičnije od budilnika koji vas budi u sred REM faze sna. Sa ovom aplikacijom, koja proračunava faze vašeg sna, budilnik će zazvoniti u blažim fazama vašeg sna i time izbeći da vam pokvari dan. I ne brinite, nećete nikud zakasniti, varijacije u vremenu oglašavanju budilnika mere se sekundama. Aplikaciju možete preuzeti ovde.

Jasna Stanić

Comments