Nakon svega kroz šta je prošla, i nakon burnog ljubavnog života, divno je videti Arianu kako blista od sreće na danu svog venčanja. Njena unutrašnja lepota bila je u savršenom skladu sa spoljašnjom, a Ariana se odlučila za ženstvenu i suptilnu šminku. Uz matirani ten, Ariana je uklopila karmin u prirodnoj boji usana i blagu liniju ajlajnera, dok je kosu u svom prepoznatljivom stilu delimično ostavila puštenu, a delimično uvezala u elegantni konjski rep sa blago uvijenim krajevima. Takođe, pažnju nam je privukao i njen romantični veo sa mašnom koji je direktni pokazatelj toga da joj je inspiracija bila upravo Audrey Hepburn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Uz venčanicu od svile, bez bretela i sa otvorenim, spuštenim leđima, Ariana je ostala verna sebi i odabrala je bele cipele na štiklu, sa veoma visokim platformama – koje su učinile da ona izgleda nežno, tanano i visoko. U svakom slučaju, Arianin bajkovit izgled ispunio je sva naša očekivanja i čini nam se da ovaj svečan dan za nju nije mogao da prođe bolje nego što jeste. Ona je apsolutno blistala, što se vidi na svakoj od objavljenih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Nakon svih bivših ljubavi Ariana je konačno u poziciji da možda više nikada ne zapeva svoj planetarno poznati hit “Thank U, Next”, i zadrži se na onom delu teksta koji kaže:

“One day I’ll walk down the aisle
Holding hands with my mama
I’ll be thanking my dad
‘Cause she grew from the drama
Only wanna do it once, real bad
Gon’ make that last”

Nadamo se da će Ariana ostvariti svoju sreću i želju, i da će sa nama podeliti još poneku fotografiju sa ovog romantičnog dana!

Naslovna fotografija: instagram.com/voguemagazine

Jovana Pantić

Comments