Obe njihove porodice bile su deo tajnog venčanja, kao i par najbližih prijatelja. “Svaki član porodice održao je zdravicu”, istakao je izvor, “čineći ovaj dan zaista emotivnim za mladence”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

Njen muž, Dalton Gomez, ima 25 godina i radi u svetu nekretnina, a niko ne zna priču o tome kako su se upoznali. Ono što je poznato je da imaju dosta zajedničkih prijatelja, kao što je Miley Cyrus.

Jack Solow, dizajner nakita, svojevremeno je izjavio da je Dalton birao verenički prsten sa ogromnom posvećenošću. „Bio je vrlo, vrlo precizan oko toga šta želi“, rekao je tada Solow. “Znao je tačno kako želi da prsten izgled – na savremen i moderan način. Njegova ideja bila je da dijamant napravi pod uglom i rekao mi je da moramo da ugradimo biser koji imao veliku sentimentalnu vrednost za Arianu.”

Nijedna slika sa venčanja i dalje nije puštena u javnost, a fanovi su uzbuđeni da vide venčanicu koju je Arianna izabrala. Mi možemo samo da pogađamo koji je dizajner bio zadužen za njen izgled na venčanju, ali i dalje strpljivo čekamo slike.

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija: instagram.com/enews/

Comments