Smešten na krovu “Square Nine” hotela, jedan od restorana sa najlepšim pogledom na Dorćol i Studentski trg, ugostio je novinare i sportiste sa namerom da predstavi inovativno on line putno zdravstveno osiguranje

Franc But Gabrijel Škof Sandi Pecić AS Direct, AS neživotno osiguranje

Ambasador Republike Slovenije Franc But, predsednik uprave Adriatic Slovenica Gabrijel Škof, predsednik Odbora direktora AS neživotnog osiguranja Sandi Pecić

Novu divizija AS Direct, AS neživotnog osiguranja, osnovanog od strane renomiranog slovenačkog društva za osiguranje Adriatic Slovenica, omogućila je kupovinu putnog osiguranja preko interneta i pokazala da je istovremeno moguće uštedeti i vreme i novac.

Želeći da odgovori na potrebe savremenog čoveka, AS Direct divizija u okviru novog projekta postavila je nove standarde na tržištu i ponudila niz povoljnosti svojim klijentima: umesto cene osiguranja za jedno desetodnevno letovanje AS Direct polisa po istoj ceni važi za 30 dana boravka u inostranstvu u toku godine osiguranja. Osiguravajuće pokriće važi bez izuzetka i po istoj ceni za sve zemlje sveta, a suma osiguranja do 35,000 evra uključuje besplatno pokriće i osiguranje za decu do 18 godina.

Marija Kilibarda Gabrijel Škof Jacob Westerlaken AS Direct, AS neživotno osiguranje

Marija Kilibarda, Predsednik uprave Adriatic Slovenica Gabrijel Škof i Jacob Vesterlaken, član uprave Adriatic Slovenica

Usluga jednostavne i brze kupovine kvalitetnog proizvoda osiguranja na sajtu ponuđena je i vozačima sa namerom da ih zaštiti od mnogobrojnih neprijatnosti koje ih mogu zateći tokom vožnje po Srbiji.

Nova u Srbiji, ali sa dugogodišnjim iskustvom na internacionalnom tržištu, slovenačka osiguravajuća kompanija Adriatic Slovenica pokazala je odlučnost i želju za saradnjom, podržavajući olimpijski tim Srbije na putu za Olimpijske igre Rio 2016. godine kao zvanično osiguranje olimpijskog tima i srebrni sponzor “MI SMO TIMRIO2016”.

Vlade Divac AS Direct, AS neživotno osiguranje

Predsednik Olimpijskog Komiteta Srbije Vlade Divac


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

 

Comments