Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Astro: Juno otkriva ko je tvoja srodna duša i gde ćeš je upoznati

Astro: Juno otkriva ko je tvoja srodna duša i gde ćeš je upoznati

1/3

Juno je asteroid koji ima uticaj veoma sličan Veneri, samo za razliku od nje ne odnosi se se na ljubav i privlačnost, već na onu drugu stranu odnosa- bračni život, brak, posvećenost, srodnu dušu. U natalnoj karti ovaj asteroid nas upućuje na ono što podsvesno tražimo u partneru i pokazuje nam koji tip srodnih duša privlačimo I definše tu osobu koja nam je suđena. Ne ono što nam se nužno dopada i što tražimo već ono što nam je na neki način predodređeno. U izvesnom smislu definiše “patern”, šablon na koji uvek padamo, hteli ili ne, i u ličnom horoskopu predstavlja partnera za brak kog ćemo privući. U zavisnosti od toga u kom se znaku Juno nalazi, takve su i karakteristike naše srodne duše.

Juno u Ovnu

Tvoja srodna duša je samostalna, motivisana, aktivna, asertivna i u nastupu možda pomalo i agresivna osoba. Moguće je da se bavi nekom vrstom posla koji je sam pokrenuo. On je neko ko igra isključivo “A” igru, i puca na prvo i najbolje ili ništa. Gradski tip koji dosta priča, ume lako da bude dospe u centar pažnje i nema nikakav problem s tim da tu i ostane.

Juno u Biku

Partner koji ti treba je onaj koji može da ti obezbedi stabilnost i sigurnost u svakom smislu, emotivnu, finasijsku, i svaku drugu. Bitno ti je da ne budeš na klizavom terenu već da imaš nekog posvećenog ko je dobar slušalac i on to i jeste. Voli da iskazuje nežnosti i to radi sa lakoćom, iako mu treba malo vremena da se istinski posveti. Moguće da je snažne građe, krupniji, i prilično tvrdoglav.

Riding in style @bmw. Tag someone who would love this car! #coachella

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Juno u Blizancima

Tvoj idealan partner je čovek avantura. Voli da priča, a posebno da ubeđuje druge u ispravnost svog mišljenja. Stalno je u pokretu I fizički I mentalno, i mir je najstrašnija reč koja može da mu se kaže. Voli da sedne u kola i jednostavno se odveze u novu avanturu. S njim ti nikada neće biti dosadno, ali je moguće da mu vernost nije najjača strana.

Juno u Raku

U svom partner tražiš i vidiš porodicu i to je ono što te privlači kod njega. Vidiš zajednicu, i srećan miiran dom, i u potpunosti možeš da se zamisliš sa njim kako se “smiruješ” i osnivaš porodicu, što na prvom mestu i želiš. Puno brige, i nežne ljubavi majčinskog tipa. Problem je što je veoma moguće da partner postane previse vezan za tebe ili ti za njega.

Editors choice