Juno u Strelcu

Tvoja srodna duša je vrlo moguće druge religije, kulture ili socijalnog statusa, i veoma moguće inostranog porekla. Moguće je i da je u pitanju u nekom smislu poznata osoba i da ima talenat za pisanje, edukaciju i predavanje. Vrlo je verovatno da ćeš ovu osobu da upoznaš na putovanju, svakako u nekoj drugoj zemlji, ili da baš proputuješ dok je ne nađeš.

Juno u Jarcu

Tvoja srodna duša nije u mlađim generacijama, kao ni među onima koji se ponašaju nezrelo. Naprotiv, tvoj idealni partner je ili stariji od tebe ili se ponaša mnogo zrelije i ozbiljnije i od tebe i od sopstvenih godina. Moguće je da zauzme roditeljski stav i odnos prema tebi. Odgovorna, posvećena osoba tradicionalnih vrednosti, veoma uspešna u svemu što radi.

Juno u Vodoliji

Tražiš osobu koja je nezavisna, nekonvencionalna, živahna i neuhvatljiva. To je osoba koja u potpunosti razume tvoju potrebu za prijateljima, tvojim prostorom, tvojim vremenom, hobijima, i svim onim što te čini osobom kakva jesi. Ne sputava te, i to traži i od tebe. Ne trpi nikakve forme međuzavisnosti. Moguća je ozbiljna razlika u godinama, ili jednostavno neobična, ekscentrična osoba, po izgledu ili načinu života.

Juno u Ribama

Tvoja srodna duša zahteva neku vrstu žrtvu da biste bili zajedno– da staviš sebe na drugo mesto, da putuješ stalno da bi ga videla, da ostaviš stabilnu vezu i uletiš u to. Moguće je da ćeš osećati potrebu da spasiš ili zaštitiš ovu osobu od zlog pokvarenog sveta. To je osoba veoma zanesena i u svom svetu koja nema baš najjaču vezu sa realnošću, romantičar i sanjar a ti ćeš imati potrebu da ga staviš na pijedastal.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2018!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor fotografije: www.instagram.com , www.unsplash.com

Madam Clairvoyant

Comments