Juno u Lavu

Tvoj savršeni partner ima dosta karakteristika prave zvezde, centra pažnje i vođe. Pomalo lenj, pomalo arogantan, i verovatno prilično glasan, ali potpuno neodoljiv u svom šarmu i nestvarno zabavan. Ovo je osoba koja ima detinji šarm i energiju, i na neki način ostaje dete do kraja života. Možda baš zbog toga i voli decu i želi ih, jer ih jako dobro razume.

Juno u Devici

Za ovakvu poziciju Juna, savršeni partner je onaj koji te čini boljom osobom, i radi na tvom usavršavanju. Njihov kriticizam ne primaš previse k srcu, i zapravo svaku kritiku doživljavaš kao ono što jeste. Konstruktivan predlog i smer, prilika da se promeniš, usavršiš. Tvoj partner je veoma vredan i radan, i veoma je moguće da čak možda i radite zajedno to jest da ćete se upoznati na poslu.

Juno u Vagi

Juno u Vagi traži partnera koji je lep, šarmantan i besprekornih manira. Neko sa kim možeš godinama da uživaš u raznim aktivnostima, prefinjenim večerama, koncertima, zabavama. Nezavisno od toga da li imate decu ili ne, vaš odnos je u centru vaše pažnje i stalno radite na njemu. Svoju srodnu dušu ćeš prepoznati odmah, kao nekoga sa kim možeš da budeš satima i da ti ne bude dosadno.

Juno u Škorpiji

Tvojoj srodnoj duši te privlači jaka seksualna energija. To je strastvena, intenzivna i predana osoba koju ćeš želeti da sakriješ od svih i da se ceo vikend ne razdvajaš. To ćete čak i morati možda u početku, jer nije isključeno da ćeš svoju the osobu upoznati dok ste oboje u vezi sa nekim drugim. Intenzivne svađe i rasprave su itekako moguće jer se velika strast lako pretvori u ljubomoru i posesivnost.

Comments