2014. godina će biti godina velikih promena i pomaka. Potezi koje budemo pravili će nas približiti onome što zapravo jesmo i izgledaće kao da sve ima svoju svrhu. Ovo su saveti za svih 12 znakova!

Ovan: Potrudite se da u novoj godini budete fleksibilniji nego što ste bili u prethodnoj jer će vam tako biti sve lakše. Početak godine će doneti neke zlatne prilike, a vi se potrudite da se fokusirate na važne stvari. Ako se osećate preforsirano i potcenjeno, to će se u ovoj godini promeniti. Predstoji vam jedno predivno putovanje. Ovnovi, uživajte!

Bik: Više pozitivnih misli, a manje loših navika. Predstoji vam povoljna profesionalna budućnost, a vrlo je verovatno da ćete moći da naučite dosta zbog nekih poteza iz prošlosti. Ukratko rečeno, biće mnogo više dobrih stvari nego loših. Potrudite se da nijedan aspekt života na prepuštate slučaju.

Blizanci: Iako vam poslovne prilike obećavaju mnogo na samom početku godine, to ne znači da treba da glavom bez obzira ulećete u nove projekte. Umesto toga, svu svoju energiju usmerite na druženje sa bliskim ljudima, podignite svoj emotivni status na viši nivo jer će vas na ovim poljima sreća pratiti.

Rak: Vaše kreativne ideje će se pretočiti u dela koja će primetiti mnogi. U 2014. godini ćete imati priliku da proširite kontakte. Moguća su nova prijateljstva i nove poslovne prilike. Ne zaboravite da neke svoje projekte zadržite za sebe i tek onda kada dođe prava prilika – iznesite ih drugima. Savet za narednu godinu je da više naučite da slušate.

Lav: Već od početka godine ćete biti neverovatno produktivni, ali ćete morati da donesete neke važne odluke. Oslonite se na sopstvenu intuiciju i uspeh će biti zagarantovan. Potrudite se da svoje bliske učinite srećnima jer ćete se tako i sami bolje osećati.

Devica: Konačno! Vreme je da vaše unutrašnje ja ispliva na površinu i da pokažete svetu koliko ste zapravo jaki. Mnogo uzbuđenja i izazova vas očekuje tokom cele naredne godine – zašto ne iskoristiti čari života!

guessaccessoriesautumnwinter2013campaign3 Astro saveti za 2014: Promene i izazovi

2014. godina će biti godina velikih promena i pomaka

Vaga: Ključ svega je da se oslobodite loše enegrije tako što ćete naučiti da oprostite, ali i da zaboravite. Ništa nije lepše od mira koji nosite u sebi. Vreme je da se posvetite ostvarivanju ličnih ciljeva na kreativniji i društveniji način nego što ste to činili prethodne godine. Pronađite u sebi inspiraciju i motivaciju.

Škorpija: Godina će biti ispunjena nadom, ambicijama i željama koje će se polako ali sigurno ostvariti. Vaša reputacija će se podići na jedan viši nivo. 2014. je sigurno vaša godina, sve što je potrebno je da duboko udahnete i kažete sebi: “Ja to mogu”.

Strelac: Prošlost ostavite tamo gde pripada i okrenite se budućnosti bez osvrtanja. Suočićete se sa mnogim izazovima, a vaši snovi će konačno početi da se ostvaruju. Ipak, budite svesni sebe i svojih mogućnosti. Nemojte preceniti ni druge ni sebe.

Jarac: Isplanirajte godinu već u januaru, ali i savršen odmor. Budimo iskreni, u poslednjih nekoliko godina imali ste utisak kao da vam se svet ruši i sasvim je jasno da odmor niko ne zaslužuje više od vas. Planete su na vašoj strani. Pakujte torbe, zaslužujete odmor!

Vodolija: Neverovatne prilike u gotovo svakoj sferi života će biti servirane. Izađite iz senke i postavite se u prvi plan. Izgovori ne postoje. Važan savet: Obucite se primereno!

Ribe: Poboljšanje, novi izazovi, nova lica dovešće vas u jednu harmoničnu oazu i učiniti da život zavolite najviše do sada. Zvezde su vam naklonjene, nemojte ih ućutkivati kada vas pozivaju da zaplešete uz muziku koja vam se sprema.


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

Comments