Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

male models street style 2011 august 22 600x399 Audicija za frajera

Svi znamo momke poput njega. Lepota je, čini se, jedina kvalifikacija koju poseduje za vezu. Imam ja na umu sve one manekenke koje je prošetao, što pre mene, što u međuvremenu. Ali, kako to obično biva sa emotivno osakaćenim ličnostima, on ostaje sam. Nije on tek bilo koji luzer, zato boli, boli, itekako boli slomljeno srce. Ali, ja imam plan.

Nekoliko nedelja nakon što je raskinuo sa mnom, pametnom, finom i zgodnom devojkom, učinio je da se osećam loše i prouzrokovao nekoliko noći besomučnih sesija preispitivanja mog samopouzdanja. Dok je on izašao iz priče čaroban i skoro naivan, kao da je iskočio iz Diznijevog crtaća.

Danima sam se raspitivala okolo da li postoji muškarac koji poseduje takvu psihu da ne služi uvek i zauvek samo sebi. Obuhvatnost ovog tragičnog fenomena podrazumeva sve muškarce starosti od 14 do 52 godine. Svuda okolo čujem fraze poput: ”Ne želim ništa ozbiljno”, ”Nije pravo vreme za mene da se vežem”, ”Ne mislim da bih mogao da budem sa bilo kim trenutno”, ”Ne mogu ti pružiti ono što želiš…”

Šta to, majke ti, misliš da ja želim? Sada je vreme jednako dobro kao i bilo koje drugo, da objavim da ORGANIZUJEM AUDICIJU. Plava sam, visoka sam, fina, dopadljiva i obrazovana. I tražim dečka:

Vernog. Znam da muškarci nisu odustali od ljubavi, ali svakako se ovih dana čini da je ljubav pozicionirana veoma nisko na njihovoj listi prioriteta. Ovde i sada znamo da su normalne veze prevaziđena religija, prestale su da služe svrsi. Ni varanje više ne postoji ukoliko nema nikoga da vas uhvati. U ovom grešnom gradu, u vremenu izgubljenog morala, da li je monogamija postala previše za tražiti? Ukoliko smatraš da jeste – sledeći!

Osobina suncokret”. Znam da je teško da ti se ne dopadne svaka suknja koja na dvanaesticama prošeta ulicom pored tebe. I ne tražim da je ignorišeš. Ali tražim jedno, da ne uradiš ništa po pitanju toga. Bezazleni flert takođe nije dozvoljen, makar ”ti se moglo”. I ova osobina nije za pregovaranje. Moj muškarac mora da bude toliko žut od ljubavi prema meni da, tokom naše veze, ja budem jedino sunce koje će njemu darivati život. Čim te prođe zaljubljenost i izraste ti još nekoliko hipotetičkih glava koje traže druge zvezde, molim lepo – sledeći!

Inicijativnog. Ja ću vrlo retko startovati dečka. Ne zato što se plašim ili nemam muda, već zato što cenim hrabrost kod muškaraca. Volim da se osećam kao dama, a takođe znamo i da muškarci vole da se osećaju kao lovci. Na kraju svakog dana, moram da vidim da želi da se vrati meni kao svojoj nagradi. Startuj me. Da, želim da te vidim na kafi. Ne, ne želim da te vidim na kafi. Šta možeš da izgubiš?

Požrtvovanog. Kupi mi auto, bicikl i romobil. Kupi mi medu i zeku, kolica Jugovinil. Ako može moj tata, možeš i ti. Ili možeš, a nećeš namerno? Sledeći!

Osobina ćuran”. Najiskrenije, volim kad je frajer ljubomoran. Tačno je, želim ponekad da izađem sama sa drugaricama, i naravno da dečko ne treba da preteruje sa pretećim porukama. Ali nikako ne treba da se ponaša kao da mu apsolutno nije stalo. Mnome mora da se šepuri, da me svima pokaže, ali da me čuva samo za sebe.

Na istoj talasnoj dužini. U redu je da jedno veče želiš da ostaneš kod kuće da gledaš utakmicu. Ali, da baš svaki put kada ja poželim da se skockam za đuskanje ti radije ostaneš zalepljen za svoj televizor, neće proći. Tako skockana i vođena plesnim nagonima ću izaći sama, pa ti posle preračunavaj koliko ti je pametna bila odluka da ne pođeš sa mnom.

Strpljivog. Okej, o ovome se da pregovarati u zavisnosti od toga koliko ja pomeram granice. Nisam bezgrešna, ali nema potrebe skakati mi za vrat naoštrenih zuba svaki put kada zakasnim par minuta.

Ljubljenje. Ovo je kritična tačka. Iz prostog razloga što verujem Šer (Cher) onda kada nam govori da ćemo provaliti da li nas frajer voli po načinu na koji nas ljubi. Moraš da me ljubiš iskreno, vrelo, ludački, neprestano, željno, samo mene!

Inače… sledeći!


Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama.

Editors choice