Govoreći u ime čitavog žirija, sačinjenog od 15 članova iz srednjoevropskih i istočnoevropskih zemalja, predsednik žirija Dan Vardje je dodao: “Nova Corsa je dokazala daje veliki mali automobil. Svi članovi žirija su uočili argumente koji su novi Opel učinili najboljim evropskim automobilom u smislu odnosa cene i kvaliteta.”

Istaknuti gosti iz sveta medija i politike su prisustvovali svečanosti u Zagrebu, koju je vodila glumica i pevačica Mila Elegović.

Gala Renata SopekDr K T Neumann Aleksandra 2Dojcinovic 1 AUTOBEST 2015: Priznanje za novu Corsu Gala Mila Elegoviand Dan Vardie AUTOBEST 2015: Priznanje za novu Corsu

“AUTOBEST” priznanje je izuzetno poštovano i cenjeno na tržištu koje čini oko 300 miliona ljudi. Corsa je jedan od najznačajnijih automobila za Opel, jer njena prodaja zauzima oko četvrtine ukupne prodaje marke. Četvrta generacija, Corsa D, koja je takođe dobila “AUTOBEST” nagradu, “odgovorna” je za gotovo tri miliona prodatih jedinica između 2006. i 2014. Nova Corsa predstavlja kamen temeljac aktuelne Opelove tržišne ofanzive. Opel će na tržište do 2018. godine lansirati 27 novih automobila i 17 novih agregata.

Čitava dodela je protekla u znaku AUTOBESTA i Opel Corse, a to smo naravno i zabeležili.

korsa AUTOBEST 2015: Priznanje za novu Corsu opel korsa1 AUTOBEST 2015: Priznanje za novu Corsu opel korsa AUTOBEST 2015: Priznanje za novu Corsu

 

 

Comments