Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nastavila je ove godine društveno odgovornu akciju „Povratak u školu” podelom paketića đacima prvacima u osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ na Zvezdari.

Bambi Povratak u skolu Nemanja Brkovic 5 Bambi slatki paketići za đake prvake

Sa ciljem da podstakne napredak i razvoj najmlađih članova zajednice, kompanija će oko 4.500 đaka iz sedamdeset škola sa teritorije cele Srbije obradovati Bambi slatkim paketićima.

Bambi Povratak u skolu Nemanja Brkovic 4 Bambi slatki paketići za đake prvake

„Kroz akciju „Povratak u školu“ kompanija Bambi nastavlja niz društveno odgovornih aktivnosti koje pre svega imaju za cilj pomoć najmlađim članovima naše zajednice. Naša kompanija posvećena je obezbeđivanju što boljih uslova života i školovanja najmlađih, pomaganju najugroženijem stanovništvu i razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje. Posebno nam je značajna i podrška državnih intitucija, u ovom slučaju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje nam pomažu u pronalaženju i sprovođenju naših aktivnosti širom zemlje. Zajedno sa Ministarstvom nastavićemo da sarađujemo kako bismo zajedničkim snagama pomogli deci svih uzrasta na teritoriji cele Srbije“, izjavio je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Bambi Povratak u skolu 21 Bambi slatki paketići za đake prvake

Ružica Vujasinović – Bambi, dr Slavica Jašić – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nemanja Brković – Bambi, Dragica Gavrilović i Zorica Jovanović – OŠ “Despot Stefan Lazarević”

„Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, već drugu godinu za redom sa kompanijom “Bambi” realizuje ovu akciju u kojoj će 4.000 učenika prvog razreda, širom Srbije dobiti poklon pakete. Društveno odgovorne kompanije, kao što je Bambi, čije su aktivnosti usmerene prema deci i mladima i na ovaj način doprinose unapređivanju obrazovanja i kvalitenijih uslova njihovog odrastanja. Pozivam i ostale društveno odgovorne kompanije da se uključe i da svojim akcijama, poput uređenja školskih dvorišta, opremanjem sportskih sala, nabavkom kompjutera pomognu celokupnoj zajednici  i doprinesu razvoju obrazovanja i vaspitanja u Srbiji“, rekla je dr Slavica Jašić, rukovodilac grupe za poslove osnovnog obrazovanja i vaspitanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.   

Bambi Povratak u skolu 1 Bambi slatki paketići za đake prvake

Povratak u školu“ je akcija kompanije Bambi koja ima za cilj da obezbedi prvacima neophodne materijale za početak školovanja i ulepša im prve školske dane.

Bambi Povratak u skolu Nemanja Brkovic 1 Bambi slatki paketići za đake prvake

Za đake prvake iz sedamdeset osnovnih škola širom zemlje, obezbeđene su sveske i školski materijal, ali i neodoljiva Plazma, Juhu čokoladice i Plazma sendvič.

Comments