Većina ovih pitanja ti ionako pada na pamet, a možda misliš da nisu važna, da su suviše banalna da bi imala uticaja i da bi stvari trebalo da se odvijaju spontano, bez mnogo preispitivanja. Ali, ako sebi već postavljaš neka pitanja, potraži i uvaži odgovore – možda oni nisu baš pozitivni.

Da li mi se on sviđa?

Hah, pa valjda ti se sviđa, čim hoćeš da ti bude dečko, ovo je besmisleno pitanje. Osim što nije. To je pitanje motiva – zašto ti želiš da budeš sa njim. Možda ti se iskreno uopšte ne sviđa dovoljno, ali svi za njega tvrde da je super dečko, pa želiš da mu pružiš šansu i nadaš se da ćeš u njemu otkriti kvalitete koji su ti bitni. Dakle, ozbiljno razmotri pitanje da li ti se on stvarno sviđa.

Da li on želi da bude moj dečko?

To je pitanje njegovih motiva. Možda nije spreman za vezu, a ponaša se kao da jeste, jer je lepo vaspitan dečko i ne želi da izneveri tvoja očekivanja. Možda on i ne zna da li želi da bude u vezi sa tobom i prosto čeka da vidi šta će se dogoditi. Ako možeš sa njim o tome da razgovaraš otvoreno, možda i vredi da pokušate.

 Banalna pitanja koja ipak treba sebi da postaviš pre nego što nekog počneš da smatraš svojim dečkom
Comments