4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Mora da ste čuli za jedno od osnovnih pravila nege – počnite na vreme. Ovaj savet shvatite bukvalno i svakog jutra kad se probudite neka vam on bude na pameti. Započnite svaki dan na vreme i kako valja, a onda recite zbogom lošim navikama koje su bile deo vaše prošlosti.

Ne možete da utičete na to koliko spavate, jer su nekad obaveze preče od sna, ali zato možete uticati na vreme pošto ustanete i jutarnju rutinu.

Osim ako nisi ranoranilac, svakoj ženi teško pada da se probudi rano i da napusti topli krevet. Ali, ako vam je početak dana odličan to obično znači da sledi i odličan nastavak dana. Osmeh pokreće lepe stvari, a vi ga izmamite još u krevetu.

142 Beauty navike koje vam mogu upropastiti dan

Počnite na vreme

Sada da se suočimo sa lošim navikama kojima treba dati otkaz.

Odlažeš ustajanje iz kreveta

Mnoge devojke imaju tu naviku da sat naviju ranije, kako bi imale koji minut da odremaju pre konačnog ustajanja. Ipak, ovo može da vas prevari i da se uspavate za posao. Druga stvar podjednako loša je odlaganje. Ne treba odlagati, već čim alarm zazvoni dočekati se na noge i pravac u kupatilo. Mnogo ćete se lepše osećati i imaćete više vremena da posvetite sebi.

Preskačeš nanošenje kreme

Pored obavljanja obavezne higijene, treba ustaliti i nanošenje kreme. To je nešto što vašoj koži daje nežnost i regeneriše je. Obratite pažnju koja krema kom tipu kože odgovara, ali sigurno da nećete pogrešiti ukoliko svojoj koži omogućite ovaj tretman.

141 Beauty navike koje vam mogu upropastiti dan

Čim otvorite oči, ne otvarajte mejlove i poruke, već se posvetite sebi

Dan ne počinješ doručkom

Doručak je najvažniji obrok, koliko smo puta ovo čuli od naših baka i mama. Dakako da je istina. Veoma je važno da ovaj obrok unesete na vreme, jer on pokreće vaš metabolizam i pomaže vam da budete u punoj snazi tokom čitavog dana. Ako ste u žurbi, zgrabite mešavinu žitarica sa jogurtom. To je zdrav i ukusan obrok, takođe.

Stavljaš šminku pod lošim osvetljenjem

Ovo je veoma česta greška i mnoge devojke ne znaju da ne treba stavljati šminku u mraku i tamo gde nema svetlosti, jer onda kad izađete na sunce slika je totalno drugačija. Pravi je šok kad vidite da puder nije dobro razmazan, da se primećuju linije od korektora, a da maskara i nije tako dobro nanesena kao što ste mislile.

Nemaš dovoljno vremena da se spremiš

Zbog sna žrtvuješ vreme namenjeno za spremanje. Onda žuriš i nemaš vremena da se natenane našminkaš, obučeš i obaviš ostale jutarnje aktivnosti. Uvek ostavite za sređivanje više od 15 minuta. To je vreme dovoljno da izgledate tip-top ukoliko ste organizovani i brzi.


Violeta Stojanović

Editors choice