Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, “Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Bridget Jones za web Beba Bridžit Džons: Komedija koju jednostavno ne smete propustiti!

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… Može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

U saradnji sa bioskopom Tuckwood delimo vam 3×2 karte za projekciju koja je u petak, 16. septembra, sa početkom u 17.30h. Sve što treba da uradite jeste da:

1. Lajkujete Facebook stranicu Wannabe Magazine,

2. Ispod ovog pinovanog posta na našoj Facebook stranici u komentaru napišete kako se zovu prva dva filma o Bridžit Džons i tagujete dve drugarice.

Dobitnici će biti izvučeni u petak, 16. septembra, u 12h putem sajta random.org.

*Napomena: Konkurs važi samo za Beograd!

Srećno!

Comments