Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/2

Nakon osmogodišnje pauze, serija “Bekstvo iz zatvora” se konačno vratila na male ekrane! Inače, sam veliki fan serija, ali ova mi je oduvek bila među omiljenima. Već sam pisala o tome da mi se prvobitni kraj serije nije dopao – jer ostajemo bez Majkla, naravno – te kada sam čula da se FOX TV sprema da nam vrati braću Skofild u živote, a zatim i pogledala trejler za novu sezonu, počela sam da brojim dane do premijere koja je kod nas bila zakazana za 6. april.

Trudiću se da vam ne otkrijem previše toga, ali naravno u nastavku će biti par spojlera! Upozoreni ste. 🙂 

PrisonBreak Bus F4 simp NT hires2 691x1024 Bekstvo iz zatvora: 7 pitanja koje imamo nakon gledanja premijere nove sezone popularne serije

CR: FOX. © 2017 FOX Broadcasting Co.

Nisam bila sigurna šta da očekujem od ove nove 5 sezone, ali nakon gledanja prve epizode, nisam ostala razočarana. Cela priča je počela tako što saznajemo da je Linkoln, Majklov brat, ponovo u problemu i u bekstvu zbog dugova u kojima se našao. Jedan od važnijih trenutaka epizode bio je kada se u priču vraća lik koji je braći zadavao dosta problema, a zatim im postao nešto poput prijatelja – čuveni Teodor Bagvel poznatiji kao T-Bag.

PB Return 02 Robert Singles Silk 0838 V2 f hires2 Bekstvo iz zatvora: 7 pitanja koje imamo nakon gledanja premijere nove sezone popularne serije

CR: FOX. © 2017 FOX Broadcasting Co.

Editors choice