#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Ideja projekta BAFE za cilj ima da pokrene društvo na razmišljnje o modi na drugačiji način, tako što je koncept revija baziran na prikazivanju modnog kreatora kao individualnog umetnika, a akcenat je stavljen na njegovu modu, kao svakodnevnu umetnost koja prožima svakog čoveka od onog trenutka kada se obuče.

Brojni modni kreatori složili su se sa našom idejom i pristali da učestvuju u našem programu. Jedan deo našeg programa posvećen je studentima Visoke tekstilne škole. Njih kao dizajnere koji su “još uvek u klupama” želimo posebno da istaknemo jer su dosadašnjim radom ukazali na veliki potencijal i kreatorske sposobnosti, za koje smo se složili da na beogradskoj modnoj sceni nema dovoljno prilike za prezentovanje. Smatramo da bi ovakav projekat pomogao da se oko njih oformi nova struja u beogradskom krugu ljubitelja mode. Takođe, naše revije biće povod za okupljanje brojnih studenata Fakulteta za medije i komunikacije “Singidunum”, koji će po prvi put imati priliku da rade na jednom događaju u struci za koju se školuju, kao fotografi, video montažeri, novinari, dizajneri promo materijala, majstori svetla i tona, menadžeri i sl.

cover2 Belgrade Alternative Fashion Event

Svi zajedno, kao ekipa, biće zaduženi da pripreme i realizuju događaj u celini. Cela organizacija funkcioniše po principu volontiranja i svi učesnici dobrovoljno su pristupili projektu

Sama revija je zakazana za 10.05.2013. u Mikser house-u.

Pored toga, organizaciju BAFE je podržala “Srbija u Pokretu”, nevladina organizacija zadužena za stvaranje jakog i odgovornog civilnog društva, putem motivisanja pojedinaca da aktivno učestvuju u kreiranju promena, koje će njihov život učiniti kvalitetnijim.

Trenutno dogovoreni dizajneri za reviju u Mikser house-u su: Milica Opačić, Nemanja Ivanišević, Ivan Golubović, Slavimir Stojanović, Predrag Đuknić, Sisters Code, Stevan Božanović.

716 Belgrade Alternative Fashion Event

Revija je zakazana za 10.05.2013. u Mikser house-u

Fotografije: Jovana Mladenović

Stilista: Majda Cupać

Frizura: Maja Denić Hair style Mrvica

Šminka: Ana Spajić

Modeli: Mišo Filipovac, Vuk Jovanović, Luka Opačić, Mira Janjetović, Dunja Damljanovic, Majda Cupać

Dizajneri: Ivan Golubović, Predrag Đunić, Jovan Stefanović, Milica Opačić, obuća Ristić

Generalni direktor projekta: Luka Opačić

Kreativni direktor: Ružica Tadić

Editors choice