Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

U nedelju, 7. aprila 2013. godine, zvanično je završeno prvo globalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi – Belgrade Business International Case Competition (BBICC). Od 12 internacionalnih timova treće mesto pripalo je “Simon Frayser”, univerzitetu iz Vankuvera, drugo “Thammasat Univerzitetu” sa Tajlanda, a kao najbolji tim proglašen je “Nacionalni Univerzitet Singapur”.

Dva kruga prezentacija posmatrali su studenti celog Beogradskog Univerziteta, nastavno osoblje Fakulteta organizacionih nauka, top menadžment vodećih kompanija na srpskom tržištu, kao i organizacioni tim BBICC-a. Ukupno 48 studenata iz celog sveta imalo je priliku da predstavi svoja rešenja. Takmičari su imali na raspolaganju 30 sati da reše studiju slučaja i 20 minuta da dva puta predstave svoja rešenja pred kompetentnim žirijem, koji čine lideri vodećih kompanija iz Srbije.

Jedan od glavnih ciljeva jedne ovakve manifestacije je da postane raskrsnica različitih kultura i inovativnih ideja, gde su fer igra i visok nivo profesionalizma ono što je zagarantovano. Razvoj najboljih studenata iz celog sveta, razmena ideja, sticanje novih poznanstava, znanja i veština samo su neke od prednosti ovog događaja. Učesnici su za vreme BBICC-a imali na raspolaganju šest dana da se upoznaju ne samo sa Beogradom i njegovom istorijom, već i sa srpskim jezikom, muzikom, običajima i kulturom.

National University of Singapore Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

Ukupno 48 studenata iz celog sveta imalo je priliku da predstavi svoja rešenja

Fakultet organizacionih nauka je jedan od savremenije organizovanih fakulteta u regionu. U uslovima intenzivnih promena, FON je postao vodeća i referentna nastavno-naučna institucija u oblasti informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije. FON je dobio priliku da sa Centrom za promociju nauke, kao suorganizatorom, organizuje Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC 2013) – prvo globalno studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi – na osnovu rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu.

Editors choice