Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC 2013) je prvo globalno studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja koje će se održati u Beogradu. Predstavlja jedinstvenu priliku za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja. BBICC će biti održano na proleće, u periodu od drugog do sedmog aprila 2013. godine. Imaćemo tu čast da ugostimo 12 timova iz raznih zemalja sveta. Prema tome, naš cilj je da postanemo raskrsnica najrazličitijih kultura i inovativnih ideja, a ipak – fer igra i visok nivo profesionalizma su ono što je zagarantovano.

BBICC organizuje Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Centrom za promociju nauke kao su-organizatorom. Prilika da organizuje ovako prestižan događaj je pružena FON-u, na osnovu vrhunskih rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu. Naime, samo tokom ove godine, studenti FON-a su bili prvi u Evropi i drugi na svetu.

557679 127823397368802 578661348 n Belgrade Business International Case Competition: Studenti u ulozi konsultanata

Jedinstvena prilika za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja

Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne ili izmišljene organizacije. Popularno se naziva “case study”. Cilj analize studije slučaja je da se student koji analizira slučaj stavi u položaj menadžera koji treba da reši neki poslovni problem. Dakle, analiza studije slučaja je analiza situacije u organizaciji i davanje preporuka za prevazilaženje problema. Case Study Centar na FON-u postoji kao posebna funkcionalna jedinica i sebi je postavila za cilj da upozna o konceptu studije slučaja, ne samo studente FON-a, već i studente celog Beogradskog univerziteta koji su, u stvari, budući uspešni poslovni ljudi.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu.

Editors choice