Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC 2013) je prvo globalno studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja koje će se održati u Beogradu. Predstavlja jedinstvenu priliku za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja. BBICC će biti održano na proleće, u periodu od drugog do sedmog aprila 2013. godine. Imaćemo tu čast da ugostimo 12 timova iz raznih zemalja sveta. Prema tome, naš cilj je da postanemo raskrsnica najrazličitijih kultura i inovativnih ideja, a ipak – fer igra i visok nivo profesionalizma su ono što je zagarantovano.

BBICC organizuje Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Centrom za promociju nauke kao su-organizatorom. Prilika da organizuje ovako prestižan događaj je pružena FON-u, na osnovu vrhunskih rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu. Naime, samo tokom ove godine, studenti FON-a su bili prvi u Evropi i drugi na svetu.

557679 127823397368802 578661348 n Belgrade Business International Case Competition: Studenti u ulozi konsultanata

Jedinstvena prilika za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja

Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne ili izmišljene organizacije. Popularno se naziva “case study”. Cilj analize studije slučaja je da se student koji analizira slučaj stavi u položaj menadžera koji treba da reši neki poslovni problem. Dakle, analiza studije slučaja je analiza situacije u organizaciji i davanje preporuka za prevazilaženje problema. Case Study Centar na FON-u postoji kao posebna funkcionalna jedinica i sebi je postavila za cilj da upozna o konceptu studije slučaja, ne samo studente FON-a, već i studente celog Beogradskog univerziteta koji su, u stvari, budući uspešni poslovni ljudi.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu.

Editors choice