#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Besmislene dileme: Ko je gori, hladan ili nesiguran?

Besmislene dileme: Ko je gori, hladan ili nesiguran?

“Bolje jedan nesiguran, nego trojica hladnih” glasi status na Fejsbuku, na koji autorska prava polaže jedna vrlo zabavna Fejsbuk frendica, koja izgleda, zna šta priča. Iz iskustva.

Uzdrmalo me to. Uglavnom zbog iskustva.

Nesiguran nikad ne zna šta oseća, šta mu je činiti, šta hoće od sebe i od vas. Ali zna da se uvredi i da postane hladan, ako mu vi kažete šta oseća, šta mu je činiti i šta bi trebalo da traži od sebe i od vas. Jer mu se to ne sviđa. Zato je i nesiguran. Da ne bi morao da se suočava sa stvarima koje mu se ne sviđaju. Kod sebe i kod vas.

A zbog tih stvari, on stalno odustaje. I od sebe i od vas. Nikad radikalno. Nikad do kraja. Nikad tako da znate na čemu ste, osim ako se totalno ne smorite i na kraju vi odustanete od njega.

To je glavni trik nesigurnog. Natera vas da donesete njegove odluke. Iako mu se one uopšte ne sviđaju.

Hladan vam hladno saopšti kako stoje stvari, šta može, a šta ne može, do koje mere će vas pustiti da mu se približite, a odakle možete da se ubijete pokušavajući da izazovete njegove reakcije – simpatiju, saosećanje, bes, oduševljenje, negodovanje.

On postavi granicu, a vi pogrešno zamišljate da je to samo prepreka koju treba da preskočite ili zaobiđete. I kad se živi pokidate što udarate u zid bez ikakvog efekta, on vam samo kaže da vam je lepo rekao.

Njegova hladnoća bi mogla da ohladi pivo, ili da pomogne kod migrene, osim što on najradije sam popije to pivo, prethodno vam izazvavši migrenu.

woman entrepreneur feeling uncertain 600x345 Besmislene dileme: Ko je gori, hladan ili nesiguran?

Možda je u pravu Fejsbuk frendica. Možda je stvarno bolji nesiguran.

Ali ako vam je izbor između hladnih i nesigurnih, vreme je da se preispitate temeljno, zabrinete generalno i preduzmete ultimativne korake.

Od teranja u tri lepe i jednih i drugih, nećete imati nikakvo zadovoljstvo. Nesiguran neće biti siguran šta to u stvari znači, ima li ograničen rok, da li ste samo ljuti i koliko će da vas drži, da li treba da vam uzvrati na isti način, ili ste prosto nevaspitani.

Hladnom vaš ispad neće biti čak ni smešan. Ukoliko ga primeti. Možda shvati da vas nema kad mu se posle tri dana napuni sudopera, pa ga to izazove da se s neodobravanjem namršti. Ali vi to nećete videti, da biste mogli da likujete bar malo.

Išunjajte se polako, dok spavaju. Ne ostavljajte poruke, ne objašnjavajte ništa. I bežite koliko vas noge nose.

Naravno da ne možete daleko da pobegnete, jer nosite sebe, magnet za nesigurne i hladne tipove, ali u bekstvu ćete možda natrčati na nekog dobrog terapeuta, da vam pomogne da rasklopite taj mehanizam, koji učitava u vaš ljubavni život muškarce koji vam ne daju ništa.

Kao i onaj mehanizam koji vam ne dozvoljava da vidite šta vam to muškarci daju, a šta je ono što vi dajete i da li je ono za čim čeznete baš to što vam treba, ili naprosto ne umete da budete zadovoljni boljim od dva loša izbora.

Aleksina Đorđević

Editors choice