Seks danas ima jako malo veze sa svojim izvornim značenjem. On u sve ređim slučajevima ima za svrhu samo produženje vrste, a nadamo se da ga ne doživljavate kao bračnu obavezu, niti kao nešto čega treba da se stidite. Seks kao vođenje ljubavi samo je jedna njegova varijanta, i nekako sve otvorenije, seks postaje vid zabave i rekreacije između dvoje ljudi.

Svakodnevno smo preplavljeni seksom, putem svih medijskih sadržaja, i naša očekivanja počinju da rastu, a maštanja o seksu poprimaju sve različitije oblike, on poprima oblik eksperimentisanja.

bedcouple1 Besramni vodič za kupovinu seks igračaka

Seksualna želja je sasvim prirodna i zdrava, ljudi su po prirodi maštoviti, a ipak, i pored sve veće slobode izražavanja, seksualne maštarije i igračkice koje se koriste za sprovođenje istih, još uvek ostaju tabuizirane u našem društvu. Predlažemo vam kako da prevaziđete nepotrebne mentalne kočnice i uživate u seksualnim igrarijama sa svojim partnerom, ili – sami.

Odbacite predrasude

Neke od najčešćih predrasuda o seks igračkama je da su one neprirodne, i da seksualno zadovoljstvo treba da nam donosi isključivo – druga osoba, a ne komad gume ili plastike. Drugi pak veruju da će ih vibratori i slične spravice učiniti manje osetljivim na ljudski dodir i time umanjiti njihovo zadovoljstvo u seksu. Oba stava su pogrešna, jer nikakva spravica ne može da zameni ljudski dodir, a ipak, svakako da može da nam podigne seksualno raspoloženje i donese zadovoljstvo.

Comments