Ariana Grande

Već znaš sigurno da je Ariana Grande zaštitno lice nove kampanje brenda Givenchy, a što se više fotki objavljuje iz kampanje, sve nam se više sviđaju odevni komadi. Veoma su glamurozni, izgledaju seksepilno s ukusom i modernizovani su kako bi bili prilagođeni mlađim generacijama.

Kylie Jenner & Anastasia Karanikolaou

#BFFgoals Kylie Jenner Anastasia Karanikolaou nam pokazuju da je pliš još uvek aktuelan materijal. Jednostavna letnja haljina u boji napravljena od pliša je must have, izgleda.

Kendall Jenner

Kendal Jenner nam za razliku od svoje sestre Kylie donosi još jedan klasik. Teksas, teksas, teksas! Svi volimo teksas u nenormalnim količinama, sa printom, bez printa, u svetlijoj boji, u tamnijoj boji… Uvek volimo ovakve klasike da vidimo. Što na sebi, što na poznatim facama.

Kelly Rowland

Žuta je još jedan ozbiljan predstojeći trend, što nam dokazuje nekoliko poznatih faca, ali mi ne možemo da odolimo modnom izboru Kelly Rowland. Odelo od somota sa pažljivo biranim aksesoarima je super izbor za ovu pevačicu.

Cheryl

Britanska pevačica Cheryl će biti jedna od sudija u predstojećoj sezoni Drag Race UK, a za snimanje je obukla neon odelo sa topom u istoj boji. Savršen izbor za ovakav show, a njoj svakako skoro svaka modna kombinacija stoji jako lepo.

Jorja Smith

Još jedan britanski vokal, Jorja Smith, uživa u čarima svoje turneje, ali njeni outfiti na bini se smenjuju redovno i prosto ne možemo da odlučimo koji je bolji, najnoviji ili pak prethodni.

Anne-Marie

Anne-Marie je svakako britanska pevačica koja ima ponekad “too much 90s” smisao za modu, ali mnogo volimo kada se bela ovako lepo uklopi u više odevnih komada za letnji outfit.

Comments