Nicole Scherzinger

Osim kombinacije bež i bele, tu je uvek i divna puder roze boja koja je zapala za oko pevačici Nicole Scherzinger. Duboka bela suknja sa topom puder roze boje izgleda mnogo cool, mada je Nicole velik fashionista koji nije zapažen mnogo, nažalost.

Dua Lipa

Pevačica Dua Lipa je pre nekoliko dana prošetala pantalone na kojima su pažljivo birani detalji, a dobar print izuzetno doprinosi njihovom dizajnu. Pošto je glavni fokus na njima, beli običan top je super za kompletiranje ove modne kombinacije.

Madison Beer

Pevačica u usponu, Madison Beer je za letnji outfit izabrala kratak šorts, body u leopard printu koji je upotpunila malim rancem i čizmama crne boje, što se ispostavilo kao fantastično.

Karlie Kloss

Model Karlie Kloss se odlučila za lepršavu haljinu kraljevsko plave boje, i mi smo blago rečeno oduševljeni! Cipele u istoj boji i nude make-up kao poseban touch na sve je odličan izbor.

Heidi Klum

Haljina u savršenom printu, dugih rukava i skroz dugačka dovoljno da se vide polu-duboke čizme su savršen izbor za super modela kao što je Heidi Klum.

ZOI

Mlada nada domaće scene je svakako Zoi, koja jednostavno voli oversized stvari u crnoj boji, što i vidimo iz priloženog. Jednostavno, svedeno i lepo. Bravo Zoi!

Sara Jo

Sara Jo je i dalje u gasu sa svojim brzim naočarima”  kako ih ona zove. U stilu devedesetih punom parom promoviše svoj novi singl Mili, Mili i mi prosto ne možemo da prestanemo da slušamo pesmu na repeatu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/givenchyofficial

Jovan Žihlavski

Comments