Beyoncé je ušla u istoriju mode kao prva žena crne puti koja nosi autentičnu Tiffany dijamantsku ogrlicu od 128,54 karata. Ovaj zapanjujući komad nakita, sa jednim od najvećih dijamanata na svetu, pevačica nosi za novu About Love kampanju Tiffany & Co. Društvo u kampanji joj pravi i suprug, reper Jay-Z.

“Ljubav je dijamant koji dekorišu nakit i umetnost”, izjavio je slavni par u zvaničnom press saopštenju. Kampanja Beyoncé i Jay-Z je prva u kojoj je dijamant predstavljen u promotivne svrhe, a pop pevačica je objavila upadljive fotografije na svom Instagram profilu. Na jednoj od njih, Jay-Z sedi na stolici i posmatra svoju suprugu koja isijava u stilu Audrey Hepburn iz filma Breakfast at Tiffany‘s, u crnoj haljini, sa dugačkim “opera” rukavicama i perfektnoj frizuri, a neprocenjiva ogrlica je u skladu sa njenim 22-karatnim žutim dijamantskim prstenom. Slika iz privatne kolekcije Jean-Michela Basquiata zvana Equals Pi, koja podseća na Tiffany-plavo, pruža odgovarajuću pozadinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Jay-Z je svom crnom smokingu dodao luksuz u vidu legendarnog Bird on a Rock broša Jeana Schlumbergera, ali rekonstruisanog u vidu para jedinstvenih manžetni. Takođe, reper nosi i upečatljiv Apollo broš od platine, žutog zlata i dijamanata, kao i mnoštvo drugih Tiffany komada, uključujući jedan od njihovih novih vereničkih prstenova. Alexandre Arnault, izvršni potpredsednik proizvodnje i komunukacije Tiffany & Co, izjavio je da “Beyonce i Jay-Z predstavljaju ovaploćenje moderne ljubavne priče”, dodavši da se za brend, koji je uvek povezivan s ljubavlju, snagom i samoizražavanjem, “nema boljeg para koji reprezentuje Tiffany vrednosti” i da je “ponosan što su Carteri postali deo Tiffany porodice”.

Comments