Poznata Beyoncé matra koja glasi: I woke up like this, uskoro će se obistiniti i za milione fanova širom sveta (dočekali smo!). Naime, nakon meseci spekulacije, R’n’B diva je u maju 2023. naizgled najavila svoju liniju za negu kose, a nedavno je i zvanično potvrdila ime brenda – Cécred.

Nakon što je Renaissance svetskom turnejom potvrdila svoju višedecenijsku dominaciju u muzičkoj industriji i opravdala zasluženi nadimak Queen Bey, muzička diva se pridružuje koleginicama kao što su Rihanna i Selena Gomez i napokon ulazi u beauty industriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyoncé linija za negu kose: Šta nam je dosad poznato o Cécred?

Kada će novi brend biti dostupan?

Beyoncé je nedavno objavila teaser na svom Instagram profilu, throwback snimak frizerskog salona za koji se pretpostavlja da je nekadašnji lokal u Hjustonu pevačicine majke Tine Knowles. Osnažujući video predstavlja žene sa raznolikim tipovima kose, ali sa fokusom na afro i loknaste frizure (dok se Beyoncé pojavljuje na samom kraju).

“Kosa je svetinja. Putovanje počinje 20. februara. Posetite CECRED.com”, istakla je pevačica.

Podsetimo se prvog nagoveštaja o budućem brendu, koji se desio prošle godine, kada je Beyoncé objavila makeup-free fotografiju ponosno pokazavši svoju signature braon kosu u nijansi meda. Sa figarom za kosu u ruci, pevačica je pozirala kraj asortimana različitih proizvoda za koje možemo da pretpostavimo da su deo ponude njenog neobjavljenog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

“Koliko vas je znalo da je moj prvi posao bio sređivanje kose u salonu moje mame?”, napisala je Beyoncé, dodavši: “Grupa Destiny’s Child je na svom početku nastupala za klijentkinje dok su sređivale svoje frizure. Bila sam izložena različitim preduzetnicama u (maminom) salonu. Iz prve ruke sam videla kako način na koji negujemo i slavimo svoju kosu direktno utiče na našu dušu. Gledala sam je kako leči i pomaže brojnim ženama. Pošto me je moj lični hair journey naučio mnogo toga, uvek sam sanjala da nastavim nasleđe koje mi je ostavljeno”.

U drugom teaseru na zvaničnom Instagram nalogu brenda, pevačica je objavila voiceover u kome je naglasila da je “odrasla u frizerskom salonu svoje majke”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CÉCRED (@cecred)

Poznato nam je da se muzička diva zalaže za kvalitet i zdravlje prirodne kose, imajući u vidu da je njena frizerka Rita Hazan u više navrata podelila pevačicinu hair-care rutinu za američke medije, naglasivši važnost održavanja zdravog stanja frizure, kao i boje koja je njen zaštitni znak (iako smo sada uveliko ušli u eru blajhane Beyoncé).

Baš zato, reakcije na društvenim mrežama su podeljene – dok je deo publike uzbuđen što će napokon imati priliku da zaviri u privatnu beauty negu koja pevačicu čini flawless, drugi deo ekipe smatra ovo pogrešnom poslovnom odlukom, imajući u vidu njeno nedavno blajhanje kose i učestalije nošenje perika.

Za koji tim vi navijate – da li ste uzbuđeni povodom lansiranja Cécred linije ili je vidite kao još samo jedan beauty brend poznate ličnosti?

Pročitajte i ovo: Besprekorna tehnika za vizuelni efekat volumena: Kako postići “babylights” pramenove?

Naslovna fotografija: pinterest.com

Milica Nešić

Comments