Kraljica R&B muzičke scene, Beyoncé, ne posustaje kada je workout rutina u pitanju, što nije ni čudo s obzirom na to da ona ni u čemu u svom poslovnom i privatnom životu ne posustaje. Iako je na sceni od od svojih tinejdžerskih dana, Beyoncé i dan danas, u svojoj 38-oj godini izgleda i oseća se fenomenalno – a iza fizičnog izgleda, na kojem bi joj svi pozavideli, krije se naravno uporan rad i puno treniranja. Kada su u pitanju treninzi, Beyoncé je poznata po jakoj volji kojom gura sebe da prelazi sopstvene granice, i to se, kada je gledamo na sceni ili u spotovima, zaista i vidi. Jednostavno, pred jednom ovako moćnom i snažnom ženom niko ne ostaje ravnodušan!

Naravno, kao i svi mi, i Beyoncé je svojevremeno prolazila kroz velike nesigurnosti sa svojim telom, naročito nakon što je rodila prvo dete – ćerkicu Blue Ivy Carter, čiji je otac reper Jay Z, Beyoncé-in dugogodišnji životni i poslovni partner. Tada je zbog straha od osude javnosti i pritiska da izgleda dobro, smršala i izgubila svu težinu koju je dobila u trudnoći u roku od tri meseca, i čak nakon toga otišla na malu turneju. Sada, kada pomisli na to, kaže da je bilo preterano i da bi se sada mnogo drugačije postavila u toj situaciji. Nakon što je dobila još dvoje dece, blizance – queen Bey je odlučila da prihvati svoje nove majčinske obline i ne forsira sebe previše – ali je ipak nastavila sa redovnim treninzima, a šta oni sve uključuju pročitaj u nastavku.

Nikad ne preskače vežbe za noge

Svi smo videli kako Beyoncé izgleda u korsetima na turnejama, a za to su zaslužni upravo leg day treninzi. Ona trening mišića nogu deli na četiri dela, a to su skokovi iz čučnja, baletski plie skokovi, podizanja iz karlice i šutevi iz klečanja na jednoj nozi.

Comments