Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Pored Beyonce, u filmu se mogu videti još i njen suprug Jay-Z, njena rođena sestra Solange Knowles, kao i njene bivše koleginice iz benda Destiny’s Child – Kelly Rowland Michelle Williams. 

Ono što takođe treba nagovestiti je da je Homecoming prvi film Beyonce koji izdaje Netflix, a ugovor je potpisan za čak tri filma, a vrtoglava cifra koju je ova pevačica uzela je čak 60 miliona američkih dolara. Pretpostavlja se da će sledeći koncertni film biti na konto Formation World Tour.

Osim filma, live album pod nazivom Homecoming: The Live Album je debitovao na poziciji broj 7 Billboard 200 top liste s 38.000 jedinica od prodaje, bez streaminga. S obzirom na to da ništa od ovoga nije nova muzika, već sa album sa koncerta, ovo su veoma impresivni brojevi za ovu zvezdu.

Pored ovog live albuma, na streaming platformama kao što su Apple Spotify je napokon dostupan LEMONADE album, koji je objavljen još 2016. godine. Dosad je bio dostupan samo na Jay-Zjevom streaming servisu TIDAL. Lemonade je okačen sa malom izmenom u vidu da kao “bonus track” možemo da čujemo demo snimak singla Sorry.

——————-

Naslovna fotografija: instagram.com/papermagazine

Jovan Žihlavski

Editors choice