Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Beži što dalje od svojih tipova

Beži što dalje od svojih tipova

1/2

Šta je to zbog čega je neko naš tip, isto je tako neuhvatljivo kao i čuvena hemija. Prosto, neko vam se sviđa na prvi pogled, a nekog uopšte ne primetite.

Između te dve krajnosti obitavaju tipovi kojima treba dati šansu i pogledati ih drugi i treći put, a valjda smo na treći pogled u stanju da zaključimo da li nekog vredi upoznati i ne ponoviti sa njim razrađenu šemu koju imamo sa svojim tipovima – ugledaš ga, osetiš ono nešto, završiš najpre sa njim u krevetu, a malo kasnije praznog srca. A možda i praznog računa.

Šta to skica naše sudbine hoće da nam kaže, na šta da nam ukaže, šta to treba da naučimo kroz te tipove koje nam stavlja na put? Oni neki put uopšte nemaju fizičkih sličnosti, kao što bi se od tipova očekivalo, ali, ah, pazite ovo je dobro, ali imaju isto ime!

Jeste li nekad srele nekog Dušana, Srđana, Darka, Nemanju, Nikolu, koji vas je na isti način prodao, izneverio, očarao i razočarao kao onaj Dušan, Srđan, Darko, Nemanja, Nikola, od pre neku godinu? Ako niste vi, neka vaša prijateljica sigurno jeste.

I kako da se žena ne zapita, gledajući u nebesa – šta hoćeš bre od mene, što me zajebavaš?

Potrebno nam je da nas naši tipovi više puta izdrndaju na način koji karakteriše naše tipove. Neodgovornost i šarm, neodlučnost i smotanost, toplina i ludačka posesivnost, prevarantski talenat za žene i novac – to su veštine koje poseduju ti naši tipovi, stručnjaci za izvrtanje naopačke naših srca i često, naših džepova.

5fa22ee0162ba8121cb67ee57e88c59b Beži što dalje od svojih tipova

Sad, ako nam se sviđaju neozbiljne bitange, koje nemaju ni posao, ni ciljeve, ni snove, ali imaju neodoljiv smisao za humor, plave oči i osmeh od koga se topimo, ne znači da nećemo nadrljati sa gospodinom čovekom, koji je u stvari prevarant, polukriminalac i dužan silne pare svim svojim bivšim ljubavnicama. Tipovi su tipovi, a mi nalećemo na ovakve i onakve, samo neki su nam omiljeni. Kao da volimo da se ispovređujemo baš na jedan sasvim određen način.

Editors choice