Nije problem. To je situacija. U kojoj ti hoćeš malo da se poigraš sa mnom i najjasnije mi stavljaš do znanja da ne treba da očekujem ništa više od malo poigravanja. Ok. Ni meni nije do uletanja u vezu. Osim što uletanje u malo poigravanja za nas žene predstavlja otvorenu mogućnost za uletanje u vezu. Trebalo bi da imam baš loše mišljenje o tebi i da mi se upola manje sviđaš, da bih mogla da održim tu vrstu distance, seks i ništa više.

Ali pobogu, da mi se upola manje sviđaš i da mislim da si tupson, prostak i budaletina, zašto bih uopšte i pomislila da bih mogla da imam nešto s tobom?

bezobrazluk koji prolazi imam devojku da li je to problem 1 Bezobrazluk koji prolazi: Imam devojku, da li je to problem?

I tako, tu prilično nema manevarskog prostora. Ili ću reći, jebiga problem je itekako i javi se kad više ne budeš imao devojku, možda ću tada da razmislim o nekoj neobaveznoj varijanti s tobom, ili ću pomisliti ah, pa ako ima devojku nije oženjen, a i brakovi se razvode, a reći ću – nije problem i ja imam dečka.

Comments