5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Novu, ekskluzivnu modnu kolekciju “Irresistible” Biljane Tipsarević za aktuelnu sezonu zima 2014, odlikuju otmeni, ženstveni i suptilni elementi inkorporirani u jedinstvenu i posebnu kombinaciju prefinjenosti, nenametljive elegancije, senzualnosti i diskretnog seksepila. Svojim rafiniranim, sofisticiranim stilom autorka redefiniše tradicionalno poimanje večernje haljine, stvarajući unikatne luksuzne komade koji su istovremeno i moderni i vanvremenski.

32 Biljana Tipsarević: “Irresistible”

Inspiraciju za kolekciju “Irresistible” Biljana Tipsarević pronalazi u savremenoj ženi

Gde si pronašla inspiraciju za novu kolekciju “Irresistible”?

Kolekcija “Irresistible” (Neodoljiva) inspirisana je savremenom ženom, njenim načinom i stilom života, ali i njenom individualnošću i posebnošću. Polazeći od činjenice da je svaka žena lepa na svoj, osoben način, želela sam da kroz sopstvenu modnu viziju istaknem njenu ženstvenost, prirodnu gracioznost, ali i lični stav. Volela bih da svaki komad garderobe sa mojim potpisom inspiriše ženu da i ona u mojim odevnim komadima prepozna “najlepšu sebe”, bilo da je reč o glamuroznim, dugim večernjim haljinama, elegantnim kompletima za poslovnu ženu ili seksepilnim mini haljinama od svile za mlade devojke. Želela sam da zadovoljim različite ukuse i specifične potrebe žene 21. veka, sigurne u sebe i svoje kvalitete, pa sam u kolekciju uvrstila i odeću za svakodnevne prilike, kao i odevne komade namenjene poslovnoj ženi.

naslovna Biljana Tipsarević: “Irresistible”

Neodoljivost

Koje su to nijanse koje će obeležiti sezonu?

Kolekcijom dominira jesenji kolorit – boja trule visnje, braon, boja cigle, teget i neizostavna crna – koje su međusobno komplementarne i lako se kombinuju.

18 Biljana Tipsarević: “Irresistible”

Zavodljiva nijansa

Koja kreacija je tvoj favorit?

Omiljeni su mi noviteti u kolekciji “Irresistible”, šik čipkani prsluci čija meka forma ne skriva telo već ga upravo naglašava, decentno ističući ženinu senzualnost i seksepilnost. Veliku pažnju, kao i u prethodnim kolekcijama, posvetila sam odabiru materijala i boja i naravno kvalitetu izrade koji kolekciji “Irresistible” daju neophodnu otmenost, rafiniranost i vrhunski kvalitet. Smatram da u mojim modelima svaka žena može da ostavi utisak i da izgleda privlačno i intrigantno, istovremeno sofisticirano i seksi. U svojoj modnoj viziji istrajala sam do kraja, pogotovu kad su večernje i koktel haljine u pitanju, jer tačno znam šta žene žele i kako bi volele da izgledaju u svakom trenutku – prepoznatljivo i posebno, veoma ženstveno i jednostavno neodoljivo.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice